Amikor a nő választ autót

 

Ha mégis a családi békét és a stílusos érkezést részesítjük előnyben, béreljünk esküvői autót!


Mi nők nagy valószínűséggel azonnal a szín alapján választanánk (mindezt előtte tudományosan megvitatva barátnőinkkel), míg jövendőbelink lehetőség szerint kedvenc autómárkáját részesítené előnyben, hisz az még sosem hagyta cserben. De nézzük, milyen tényezők szerint érdemes mérlegelnünk! Mi a tökéletes választás kulcsa? Melyik lesz az az autó, amely lehetővé teszi a tökéletes entrée-t, hogy valóban őszinte mosollyal érkezzünk életünk egyik legfontosabb pillanatában? A következőkben összefoglaljuk azokat a szempontokat, melyek segítségünkre lehetnek a döntés pillanatában.


A legfontosabb: a ruha – stílusában és szabásvonalában is meghatározó. Klasszikus abroncsos, egy dívásan szűk uszályos vagy egy bohém rövidebb, tüllszoknyás összeállítás? Mind-mind más autót kívánnak. Az autó kiválasztásakor gondoljuk át, hogy mennyi mozgásteret enged ruhánk, mivel senki sem szeretne „bedőlni” vagy „kikászálódni” a nagy pillanatban. Érdemes megnéznünk, hogy milyen az autó hátsó ülésének befogadó képessége, mennyire van mélyen az ülés, milyen nagyra lehet kinyitni az ajtót. Egy abroncsos ruha esetében például fontos, hogy a ruha kényelmesen elférjen, ne törjön meg és ne zuhanjon a nyakunkba ki- és beszálláskor. Ilyenkor szerencsés valamilyen német luxus limuzint választani, hiszen ezek kellőképpen tágasak és elegáns vonalvezetésűek.


Nem szabad megfeledkeznünk a frizuráról és a kiegészítőkről sem (például fátyol vagy kalap.) Egy bohémabb, nyári esküvőnél adja magát a cabrio. Vagány és dögös. Az esküvői frizura azonban különös odafigyelést igényel. A menetszél előszeretettel formázza át az ara frizuráját, így fodrászunknak szerencsés jelezni, hogy „szélvész kompatibilis” frizurára van szükségünk. A fátyol ebben az esetben praktikus, ha a csomagtartóban kap helyet, mivel így elkerülhetőek a repkedő tüll okozta esetleges balesetek.

A megfelelő modell kiválasztását követi egy igazán „női” feladat, a tökéletes autódekoráció megtalálása. Autódísznek válasszunk a menyasszonyi csokorral harmonizáló virágot. Egyeztessünk virágosunkkal arról, mivel fogja rögzíteni a díszeket, hogy az ne sértse meg az autó fényezését. Fontos előre egyeztetni azt is, mekkora utat fogunk majd megtenni az autóval, hisz a sebesség és a felforrósodó motorháztető könnyedén megszabadíthat minket a gondosan felszerelt és kiválasztott dekorációs elemektől.

Nem utolsó szempont, hogy a legtöbb esetben az autó mellé lehetőség van sofőrszolgáltatás igénybevételére. Ezen az egyébként is sok-sok izgalommal teli napon hatalmas segítség, ha nem a rokonságnak kell ezt a szerepkört betöltenie, hanem kifejezetten erre a feladatra érkezik a profi segítség.

 

Az esküvői autó kiválasztása bizony nem könnyű feladat és tartogathat meglepetéseket. Mindez elkerülhető, ha szakértőtől kérünk segítséget. „Törekedjünk arra, hogy a stílusunkhoz és a kényelmi igényünkhöz leginkább illeszkedő autót válasszuk a nagy napra. Célszerű például hivatásos sofőrt is igényelni a bérelt autóhoz, hogy a nagy nap minden meghívott számára élmény legyen, senki ne feladatként élje azt meg, hanem vendégként vegyen részt az esküvőn. Így a nagy nap valóban a párról, az ünneplésről és az önfeledt szórakozásról szól.” – mondta Mag. Szabó Attila, Magyarország vezető autókölcsönzőjének ügyvezető igazgatója.


Ha jobban belegondolunk, az esketés előtti utolsó, legizgalmasabb pillanatokban ez az autó lesz a társunk, melyből hajadonként szállunk ki és férjes asszonyként repít majd tovább bennünket egy életre szóló boldogság felé…

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL