DIVAT

Eva Mendes és Vogue Eyewear

Szerző:
Szabó Anna
Eva Mendes, a lélegzetelállító szépség, a divatmúzsa, a nemzetközileg elismert színésznő igazi, sokoldalú tehetség, ezért tökéletesen illik a Vogue Eyewear játékos és fiatalos szellemiségéhez. Elegáns kisugárzása és bája mindenkit magával ragad, akár a filmvásznon, akár személyesen, akár fényképen találkozik vele.

 

Eva Mendes: − „Imádom a szemüvegeket − az optikai kereteket és a napszemüvegeket egyaránt −, mivel kifejezésre juttatják az egyéniségemet és nagyszerű kiegészítők is egyben, melyeket remekül tudok ötvözni a különböző stílusokkal a hangulatomtól és attól függően, hogy milyen ruha van éppen rajtam.

VO 2887


Nőiesen hangolt ízléses hipster stílusú szemüveg. A hídon és a szárakon található finom kagylóminta, a megkülönböztető fém szegecsek és a szárakat ékesítő logó tetszetős díszítő elemei a vagány macskaszem formájú keretnek.

 

Öt színkombinációban kapható, beleértve a bordót, virágmintás belső felülettel, a feketét, szintén virágmintás belső felülettel, továbbá a rózsaszínt, menta zöldet és a teknős mintásat.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL