2017. szeptember 22. - Móric
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. szeptember 22. - Móric
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A vágy varázsa

E.R.

Ha valamire vagy valakire nagyon vágysz, vagy egyszerűen azt szeretnéd, hogy az előtted álló nap csodálatosan teljen, akkor végezd el ezt a kis varázslatot. Meglátod, életedbe bevonzod mindazt, amire és akire már régen áhítozol, és szép nyári napokat élhetsz meg.

 

Kellékek


- 1 nagyobb tál, mely egy kívánság-kutat fog jelképezni
- rózsaszín rózsaszirmok
- 1 db fehér gyertya
- 1 db rózsaszín gyertya
- 1 db ezüstszínű gyertya
- 1 db világoskék gyertya
- 1 db zöld gyertya
- 1-1 érme (aprópénz)

A varázslat menete

Tedd az asztalra a tálat (jelen esetben egy kutat jelképez), gyújtsd meg a színes gyertyákat, cseppents mindegyik színűből néhány csepp viaszt az aljára, majd állítsd a viaszba a fejér gyertyát. Ez a gyertya ebben az esetben téged szimbolizál. A tálat rakd körbe rózsaszín rózsaszirmokkal, és szépen rendezgesd el a színes gyertyákat a szirmok között.

Helyezkedj el kényelmesen, nézz bele a tálba, amelyben a fehér színű gyertya pislákol, és koncentrálj erősen arra, amit nagyon szeretnél elérni. Tegyél egy érmét a tálba – ez által küldesz jókívánságokat az Univerzumnak is. Ha úgy érzed, kellőképpen magadba szívtad a gyertyák energiáját, oltsd el őket, és fejezd be a szertartást. Ám ez nem jelenti azt, hogy nincs más teendőd a későbbiekben.

Minden reggel, közvetlenül ébredés után gyújtsd meg először a színes gyertyákat, majd a fehéret, és megint csak tegyél a tálba egy érmét (aprópénzt). Néhány percig mélázz el, merülj el a gyertyák lángjában, és gondolj arra, hogy milyen csodálatos, örömteli nap vár rád. Oltsd el a gyertyákat, és kezdj neki a napnak a szokásos módon. Addig ismételd minden reggel a fentieket, ameddig egy nap teljesen le nem égnek a gyertyáid.

Egy idő után sok-sok érme lesz a tál alján, és ha valamikor szükségét érzed egy-egy kívánságod beteljesülésének, bátran vegyél ki egyet, és tedd egy cserép virág földjébe, vagy dobd egy folyóba – így járja körbe az Univerzumot a kívánságod.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

5 betegség, ami utolérheti a háziállatokat is - Érdemes erre kellő figyelmet fordítani!

5 betegség, ami utolérheti a háziállatokat is - Érdemes erre kellő figyelmet fordítani!

Vannak olyan betegségek és tünetek, amelyekben az emberek és a háziállatok egyaránt osztoznak és szenvednek. Például a hirtelen fogyás, vagy az étvágytalanság. Ezek a tünetek azt jelezhetik, hogy kisállatkád az alábbi betegségekben szenved.

Tovább »
8 gyakori divatbaki, mely miatt idősebbnek tűnhetsz a korodnál - Ne kövesd el őket!

8 gyakori divatbaki, mely miatt idősebbnek tűnhetsz a korodnál - Ne kövesd el őket!

Az évek során mindenkinek kialakul az egyéni stílusa. Azonban a stílus, amit választasz, nem mindig előnyös számodra, néha idősebbnek tűnhetsz a korodnál. Ezért megmutatjuk az összes olyan stílushibát, amelyekkel éveket öregedhetsz, és van néhány tipp is, hogyan kerüld el őket.

Tovább »
Napi Tarot - Péntek

Napi Tarot - Péntek

A Tarot mai üzenete: "Mindannyian tudjuk, hogy a hideg és logikusan kiszámítható rend mögött egy titkokkal teli misztikus égbolt ragyog. Láthatjuk a világmindenség különböző rétegeit, és tisztában vagyunk annak ellentmondásaival."

Tovább »

Kalkulátor

Természetes szexelixírek

Természetes afrodiziákumok, ha problémás a szexuális életed, akkor azért, ha rendben van, akkor pedig azért, hogy minőségi változást idézz elő benne. Válassz és élvezd a változást!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Dr. Jánky György

Plasztikai sebész

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Dr. Jánky György

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép