2017. július 28. - Szabolcs
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2017. július 28. - Szabolcs
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A vágy varázsa

E.R.

Ha valamire vagy valakire nagyon vágysz, vagy egyszerűen azt szeretnéd, hogy az előtted álló nap csodálatosan teljen, akkor végezd el ezt a kis varázslatot. Meglátod, életedbe bevonzod mindazt, amire és akire már régen áhítozol, és szép nyári napokat élhetsz meg.

 

Kellékek


- 1 nagyobb tál, mely egy kívánság-kutat fog jelképezni
- rózsaszín rózsaszirmok
- 1 db fehér gyertya
- 1 db rózsaszín gyertya
- 1 db ezüstszínű gyertya
- 1 db világoskék gyertya
- 1 db zöld gyertya
- 1-1 érme (aprópénz)

A varázslat menete

Tedd az asztalra a tálat (jelen esetben egy kutat jelképez), gyújtsd meg a színes gyertyákat, cseppents mindegyik színűből néhány csepp viaszt az aljára, majd állítsd a viaszba a fejér gyertyát. Ez a gyertya ebben az esetben téged szimbolizál. A tálat rakd körbe rózsaszín rózsaszirmokkal, és szépen rendezgesd el a színes gyertyákat a szirmok között.

Helyezkedj el kényelmesen, nézz bele a tálba, amelyben a fehér színű gyertya pislákol, és koncentrálj erősen arra, amit nagyon szeretnél elérni. Tegyél egy érmét a tálba – ez által küldesz jókívánságokat az Univerzumnak is. Ha úgy érzed, kellőképpen magadba szívtad a gyertyák energiáját, oltsd el őket, és fejezd be a szertartást. Ám ez nem jelenti azt, hogy nincs más teendőd a későbbiekben.

Minden reggel, közvetlenül ébredés után gyújtsd meg először a színes gyertyákat, majd a fehéret, és megint csak tegyél a tálba egy érmét (aprópénzt). Néhány percig mélázz el, merülj el a gyertyák lángjában, és gondolj arra, hogy milyen csodálatos, örömteli nap vár rád. Oltsd el a gyertyákat, és kezdj neki a napnak a szokásos módon. Addig ismételd minden reggel a fentieket, ameddig egy nap teljesen le nem égnek a gyertyáid.

Egy idő után sok-sok érme lesz a tál alján, és ha valamikor szükségét érzed egy-egy kívánságod beteljesülésének, bátran vegyél ki egyet, és tedd egy cserép virág földjébe, vagy dobd egy folyóba – így járja körbe az Univerzumot a kívánságod.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

Tudtad, hogy a születési köved is árulkodik a személyiségedről? - Derítsd ki, mit mond rólad!

Tudtad, hogy a születési köved is árulkodik a személyiségedről? - Derítsd ki, mit mond rólad!

Minden egyes születési hónapot egy-egy adott drágakő szimbolizál. Bár egytől egyig mindegyik gyönyörű, vajon gondoltál-e már arra, hogy valójában mit is jelentenek, és a saját születési köved tükrözi-e a személyiségedet? Az alábbi útmutató segítségével feltárhatod a valódi énedet.

Tovább »
3 egyszerű, de erőteljes mágia, amivel növelheted a teremtő erődet

3 egyszerű, de erőteljes mágia, amivel növelheted a teremtő erődet

Mindannyian rendelkezünk teremtő erővel, azzal az energiával, amivel képesek vagyunk gondolataink, szavaink és érzéseink által megteremteni a vágyainkat, életet adni a céljainknak. Ezt a képességet pedig akár mágiával is növelheted, hogy kívánságaid egész biztosan megfoganjanak! Próbáld ki ezt a 3 egyszerű, de hatásos mágiát és teremts!

Tovább »
5 tökéletes hálószoba ötlet a felejthetetlen intim pillanatokért

5 tökéletes hálószoba ötlet a felejthetetlen intim pillanatokért

A hálószoba a szerelmi kapcsolat egyik legfontosabb helyszíne, hiszen itt történik a legerősebb kötődés a partnereddel, itt pihened ki magad és itt töltődsz fel energiával. Nagyon kevesen tudják azonban, hogy a háló megfelelő kialakítása nagy hatással van az intim életre, és általánosságban meghatározza az egész kapcsolat hangulatát.

Tovább »

Kalkulátor

Kabala és amulett-kalkulátor

Az amulettek és a kabalák üzenetet közvetítenek és védelmeznek. Neked van már? Ha még nincs, válassz egyet. Vajon melyik az, amely a legjobban illik hozzád?

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép