2018. június 23. - Zoltán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. június 23. - Zoltán
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

A vágy varázsa

E.R.

Ha valamire vagy valakire nagyon vágysz, vagy egyszerűen azt szeretnéd, hogy az előtted álló nap csodálatosan teljen, akkor végezd el ezt a kis varázslatot. Meglátod, életedbe bevonzod mindazt, amire és akire már régen áhítozol, és szép nyári napokat élhetsz meg.

 

Kellékek


- 1 nagyobb tál, mely egy kívánság-kutat fog jelképezni
- rózsaszín rózsaszirmok
- 1 db fehér gyertya
- 1 db rózsaszín gyertya
- 1 db ezüstszínű gyertya
- 1 db világoskék gyertya
- 1 db zöld gyertya
- 1-1 érme (aprópénz)

A varázslat menete

Tedd az asztalra a tálat (jelen esetben egy kutat jelképez), gyújtsd meg a színes gyertyákat, cseppents mindegyik színűből néhány csepp viaszt az aljára, majd állítsd a viaszba a fejér gyertyát. Ez a gyertya ebben az esetben téged szimbolizál. A tálat rakd körbe rózsaszín rózsaszirmokkal, és szépen rendezgesd el a színes gyertyákat a szirmok között.

Helyezkedj el kényelmesen, nézz bele a tálba, amelyben a fehér színű gyertya pislákol, és koncentrálj erősen arra, amit nagyon szeretnél elérni. Tegyél egy érmét a tálba – ez által küldesz jókívánságokat az Univerzumnak is. Ha úgy érzed, kellőképpen magadba szívtad a gyertyák energiáját, oltsd el őket, és fejezd be a szertartást. Ám ez nem jelenti azt, hogy nincs más teendőd a későbbiekben.

Minden reggel, közvetlenül ébredés után gyújtsd meg először a színes gyertyákat, majd a fehéret, és megint csak tegyél a tálba egy érmét (aprópénzt). Néhány percig mélázz el, merülj el a gyertyák lángjában, és gondolj arra, hogy milyen csodálatos, örömteli nap vár rád. Oltsd el a gyertyákat, és kezdj neki a napnak a szokásos módon. Addig ismételd minden reggel a fentieket, ameddig egy nap teljesen le nem égnek a gyertyáid.

Egy idő után sok-sok érme lesz a tál alján, és ha valamikor szükségét érzed egy-egy kívánságod beteljesülésének, bátran vegyél ki egyet, és tedd egy cserép virág földjébe, vagy dobd egy folyóba – így járja körbe az Univerzumot a kívánságod.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

A leghíresebb szellemfotós a világon - Máig rejtély, hogyan készítette képeit!

A leghíresebb szellemfotós a világon - Máig rejtély, hogyan készítette képeit!

Mr. Mumler nem egyebet kínált, mint egy képet a szeretett, elhunyt rokonnal. Olyan híres emberek fordultak meg nála, mint amilyen Mary Todd Lincoln, Abraham Lincoln özvegye. Elképesztően hiteles fotókat készített és még kortársai sem voltak képesek mondani, hogyan csinálta őket annak ellenére, hogy alapos vizsgálat alá vetették az eszközeit. A mai napig rejtélyt képez, hogy mi volt pontosan a technikája.

Tovább »
Megszökött 8 nyúl a gazdától! - Segíts neki megtalálni őket!

Megszökött 8 nyúl a gazdától! - Segíts neki megtalálni őket!

Ez a nap a sem éppen a gazdáé! Valaki nyitva felejtette a nyuszik karámját, akiknek nem kellett kétszer mondani, hogy szökjenek meg! Mire a férfi észrevette, mi történt, a nyusziknak már hűlt helyük volt és most fejvesztve rohangál körbe-körbe az udvaron, hogy megtalálja őket. Ugyanis a nyuszik rafinált módon elbújtak! Légy olyan jó, hogyha időd engedi, segíts egy kicsit a gazdának és találd meg neki a nyulait!

Tovább »
Hogyan éled meg a szerelmet, és milyen vagy a kapcsolataidban? - Válassz egy ösvényt, és kiderül!

Hogyan éled meg a szerelmet, és milyen vagy a kapcsolataidban? - Válassz egy ösvényt, és kiderül!

Minden ember eltérően éli meg a dolgokat és mindenki eltérő személyiséggel rendelkezik. Természetesen a szerelemben is mindenki másképp viselkedik. Néhányan egészen romantikusak, míg mások kissé zárkózottabbak, megint mások éppen a kettő között helyezkednek el. Te vajon melyik típusba esel? Az alábbi teszt segít megérteni önmagad! Próbáld ki most!

Tovább »

Kalkulátor

Hajszín kalkulátor

A kalkulátor segítségével megtudod, milyen hajszín illik az arcodhoz. Válaszd ki, melyik típusba tartozol, mi pedig segítünk kiválasztani a megfelelő hajszínt!

Még több kalkulátor »

Szakértők

Búza Judit

Spirituális fejlesztő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Búza Judit

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép