FÉSZEK

Tükröm, tükröm...

Szerző:
Szabó Anna
Régebben a tükör igazi luxuscikknek számított, és sokan bármire képesek voltak birtoklásukért. Ma már igazi éke lehet a lakásnak, mégis valahogy „mostohagyerek” maradt.


Természetesen a kereslet és a kínálat gyors egymásra találásának köszönhetően hamar megoldották az akkori keretek közötti tömeggyártást. Következő összeállításunk leginkább azoknak kedvez majd, akik szeretik otthonuk csinosításával, barkácsolással elütni az időt… Néhány frappáns megoldás, és kis költséggel valóban egyedivé varázsolhatunk bármilyen helyet.

Vonalasan

Kissé hosszadalmas előállítani, de aki szereti a természetes dolgokat – és van hozzá türelme –, annak igazi megéri vele bíbelődni.

***

Mini tükrök

Sok apróság keretként, mozaikos elrendezésben az egyik legegyszerűbb díszítési mód. Ráadásul sokkal egyszerűbb mint gondolnád, hisz az apróságok akár egyben is megvásárolhatók némelyik kreatív boltban.

***

Márványlapok

A rusztikus hatás elérésének egyik módja, ha egyszerűen közvetlenül a széleken körberagasztod földszínű csempével. Nagyjából fél óra alatt kész.

***

Savazva

A legjobb példa rá, milyen jól mutat egy új tükör antikolt ruhában.

***

Mozaik

Egyszerűen csodaszép. A fentiekben már mutattunk egy példát erre a módszerre, ezüst kivitelben kicsit más arányokkal.

***

Formára szabva

A legkreatívabb ötletet hagytuk a végére. Hasonló tükröződő matricát bárhol kaphatsz, csak a mintakiszabása jelenthet gondot. Azonban ha a kívánt mintát egy papírra lerajzolod, majd kivágod és sablonként használod, akkor ez sem jelenthet akadályt.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL