FOGYÓKÚRA

Bomba alak három hét alatt

Szerző:
Szabó Anna
A nők többsége általában elégedetlen a külsejével, különösen akkor, ha beköszönt a strandszezon. Ezzel a problémával Katus Attilát is gyakran felkeresik, aki bár csodákat nem ígér, mindig tartogat pár olyan gyakorlatot, amivel közelebb kerülhetünk az áhított bombaformához. Attila egyébként nem a tökéletes alak megszállottja, azt vallja, hogy mindenkinek más áll jól.

 

Bár sokan azt gondolhatják, Attila a tökéletes alak megszállottja, ez cseppet sincs így. Sokkal inkább azt vallja, hogy mindenkinek más áll jól, igaz ez az öltözködésre és a testalkatra egyaránt. A legfontosabb pedig az, hogy valaki jól érezze magát a bőrében.

Az első, amit megnézek egy nőben, az a szeme és bár szívesen ösztönzök másokat mozgásra, a barátnőimet sosem kértem arra, hogy edzésekre járjanak a kedvemért” – mesélte Attila, aki néhány egyszerű, de hatásos gyakorlatot is bemutatott Kocsis Korinna segítségével. „Korinnát körülbelül 5 éve ismerem, ekkor kezdtünk el együtt edzeni. A közös munka során szerencsére nemcsak arra vettem rá, hogy tudatosan sportoljon, de arra is, hogy kipróbálja magát a szépségversenyek világában, így mondhatni én is hozzájárultam, hogy elinduljon a pályán. Azóta nagyon jó barátság alakult ki közöttünk, és ma már a munka is összeköt minket” – mondta el a MOM Wellness személyi edzője, aki ha gyors eredményről van szó, az alábbi gyakorlatokra esküszik.

{KEPGALERIA}

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL