KÖZÉRZET

Fogyásom és átalakulásom újabb epizódja - 3. rész

Szerző:
Szabó Anna
Egyre többen olvassátok fogyásom történetét, és bevallom, nagyon jó érzéssel tölt el, mert úgy érzem, hogy lélekben mindannyian mellettem álltok. Mint tudjátok, hetente 3-szor járok Power Plate edzésre, és igyekszem mindenről pontosan beszámolni nektek.

 

Általában az edző javasolja, hogy mely napokon menjek, ugyanis az sem jó, ha túlzásba viszem, és ott lebzselek minden nap (pedig szívem szerint megtenném), viszont hetente minimum 2 edzésre van szükség ahhoz, hogy elérjem az álomsúlyomat. Na jó, bevallom, nemcsak az edzéseknek köszönhetően fogyok, hiszen oda kell figyelnem az étkezésekre is. Rengeteg diétát kipróbáltam már, de ha őszinte akarok lenni, nem a koplalás, nem a diétával eltöltött napok számítanak, hanem a tudatos életmódváltás. Egy ideje már mellőzöm étrendemből a kenyeret, a cukrot és a tésztaféléket, viszont rengeteg tejterméket, fehér húst, felvágottat, és persze zöldséget fogyasztok. Ennek köszönhetően soha nem vagyok éhes, és az edzéseket is egyre jobban bírom már.

Egyre jobban hiányzik a mozgás

Ahogy telnek a hetek, egyre inkább hiányzik a mozgás, főleg, ha egy Power Plate edzés valami oknál fogva kimarad. Az edzések azonban egyre keményebbek, ám minden kezdés előtt elhangzik a bűvös kérdés az edzőm szájából: „Jól vagy? Nem fáj semmi? Mire szeretnél most edzeni?” Természetesen általában azokat a pontokat szeretem mozgatni, ami a legtöbb nő „fájópontja”: a fenék és a combok. Minden alkalommal újabb és újabb gyakorlatokat ismerek meg, a szám meg folyamatosan tátva van, mikor érzem, hogy megint megmozgattam egy olyan izomcsoportot, amelynek idáig még a létezéséről sem tudtam. Van olyan gyakorlat, amelyik könnyebb, és sajnos van olyan is, ami nehezebb, de pont a minap vettem észre magamon, hogy egyes feladatokat már sokkal könnyebben hajtok végre, mint az elején.

Sőt, ahogy a 6 hetes átváltoztató program közepe felé járok, az alakomon is kezdem észrevenni a változásokat. Nem eget rengető, de azért akad bőven! Az izomláz a combomban és a fenekemben szinte minden napos, de nincs mese, rá kell dolgozni – csakis úgy érhetek célt.

Imádom, hogy minden mozdulatomat figyelik

Bizonyára emlékeztek, hogy az első két edzésen nem lettem „bedobva a mély vízbe”, ám azóta többször is megtapasztaltam, mi is az a kemény izommunka. Balázs, az edzőm remekül végzi a munkáját, tényleg minden mozdulatomra odafigyel, nehogy rosszul rögzüljön egy-egy gyakorlat. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy ez csak olyankor kellemetlen, amikor éppen „csalni” akarok egy kicsit. Na jó, ez azért nem jellemző, de nem is érdemes, mert akkor azonnal büntetés feladatot kapok. Másnap van is izomlázam rendesen, de mindig azt mondom: a szépségért meg kell szenvedni.

Ne feledjétek, jövő héten jövök az újabb élménybeszámolóval, remélem, addigra még elégedettebb leszek magammal, és persze az alakommal.

Ha Te is csatlakoznál hozzánk, a Power Plate edzésekre járó közé, akkor figyeld Facebook oldalunkat, mert meglepetéssel készülünk, vagy ha nem bírod kivárni, nézd meg itt, melyik stúdió van hozzád a legközelebb.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL