FOGYÓKÚRA

Szexdiéta a csodálatos fogyásért

Szerző:
Szabó Anna
A szexdiéta egyszerre fogyaszt, és egyben növeli a libidót is. Jól hangzik nem? Ráadásul egyáltalán nem nehéz betartani, mert élvezetes és izgalmas ízekkel találkozhatsz nap, mint nap. Érdemes kipróbálni!

 

Rossz hírek


Először le kell szögeznünk, hogy ez a diéta nem engedélyez semmiféle gyorséttermi vagy félkész ételt. Ezeknek ugyanis túl magas a zsír- és cukortartalma, túl vannak sózva, és tele vannak adalékanyagokkal is, melyek mind indokolják, hogy igen csak távol tartsd magad tőlük. Ellenben vannak olyan ételek, melyek pozitívan befolyásolják a hangulatodat és a libidódat, és emellett még tele vannak létfontosságú vitaminokkal, és ásványi anyagokkal. Ezeket fogjuk előnyben részesíteni, de ne aggódj! Nem kell órák hosszat a konyhában időznöd ahhoz, hogy ezt a diétát megfelelően végezd, mert nagyon egyszerű, és van a tarsolyunkban egy jó pár gyorsan elkészíthető recept.

 

Jó hírek

Minden nap ötször szabad étkezni. A három főétkezés mellett van két kisebb „snack”. A diéta alatt nem kell megvonnod magadtól az édességet sem. Egy héten kétszer is engedhetsz a csábításnak, de azokon a napokon nincs a főétkezések közötti kisétkezés. Csak a reggeli, ebéd és a vacsora. A diéta mellett jó sokat kell szexelni. Mindegy milyen formáját választod ennek az élvezeti forrásnak, lehet csak csókolózás és simogatás, vagy akár vadabb szexuális aktusok egymásutánja, a lényeg a szenvedély felébresztése és megélése, mely rendkívüli módon égeti a kalóriát.


Mivel kezdd a napot…


Nagyon fontos, hogy reggelivel kezdd a napot. A reggeli ugyanis beindítja az anyagcserédet, ezért kihagyhatatlan a diétából. Kezd a napot minden reggel egy tál zsírszegény tejjel összekevert gabonapehellyel, hogy szervezeted megkapja a megfelelő adag vitamin és ásványi anyag mennyiségét. Fogyassz el utána még egy pohár narancslét, ami segít a szervezetednek a tápanyagok hasznosításában. A hétvégén legalább az egyik napon reggelizz az ágyban együtt a pároddal. Próbáld romantikussá varázsolni a reggelizést, és élvezd hosszasan az ízeket.


Tippek szexi reggelikhez


- Natúr joghurt friss eperrel, mézzel. A tetejét szórd meg manduladarabokkal.
- Tojásrántotta teljes kiőrlésű kenyérből készült pirítóson. A tojásra helyezz grillezett gombákat és paradicsom szeleteket.

Kis „snack”-ek


Minden nap beiktathatsz két kis étkezést is, de a „snack” mennyisége nem lehet nagyobb a tenyerednél.

- Szója szószos sült csirke darabok
- Sonka, vagy pulyka szeletek
- Bármilyen friss gyümölcs: alma, kisebb banán
- Friss zöldségekből készült saláta
- 1 müzliszelet
- Diétás gyümölcs joghurt


4 napos mintaétrend

1. nap


Ebéd
Két szelet teljes kiőrlésű kenyérre tegyél apróra vágott paradicsomot, zsírszegény mozzarella sajt szeleteket, és egy vékony szelet sonkát. Grillezd, amíg a sajt meg nem olvad. 

Vacsora
Kockára vágott tofu darabkákat, felszeletelt brokkolit, sárgarépát, hagymát tegyél egy serpenyőbe, és párold össze őket. Szójaszósszal ízesítsd. Tálald az ételt teljes kiőrlésű lisztből készült galuskával.

2. nap


Ebéd
Füstölt lazac tepsiben sült újkrumplival és zöldbabbal. Tálaláskor szórj a tetejére apróra vágott mandulát.

Vacsora
Vegyél két érett paradicsomot és vágd be négy-öt helyen olyan mélyen, hogy közé tudjál helyezni mozzarella szeleteket. Készíts öntetet olívaolajból, bazsalikomból, oregánóból, sóból és borsból, majd öntsd az egészet a paradicsomra.

3. nap


Ebéd
Két teljes kiőrlésű lisztből készült almás-fahéjas palacsinta.

Vacsora
Kagylós vitaminsaláta: Tisztíts meg két répát, majd reszeld le, és locsold meg citromlével. Egy fél zellert vágj vékony csíkokra, egy paradicsomot, egy zöldpaprikát és egy kisebb uborkát szeletelj fel, és keverd mindet a reszelt répához. Egy konzerv kagylót is tegyél hozzá, de az olaja nélkül. Abból dresszinget készítünk. Fűszerezd meg sóval, borssal, curry-vel és chilivel. Öntsd rá a salátára.

4. nap


Ebéd
Pikáns sütőtökleves: Hámozd meg a sütőtököt, és vágd össze apró darabokra, majd tedd fel főni annyi vízzel, hogy épp ellepje. Amikor megpuhultak, vedd le a tűzről és turmixold össze. Ezután tedd vissza a tűzre, és egy kis tejszínnel forrald össze. Sóval, borssal, szerecsendióval ízesítsd. Pirított tökmaggal tálald.

Vacsora
Grillcsirke chili szósszal, és szabadon választott zöldségekkel




Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL