SZÓRAKOZÁS

A "Guadeloupe-i asszony" rejtélye

Szerző:
Szabó Anna
1812-ben a francia Karib-szigetek egyikén, Guadeloupe-n, egy teljes emberi csontvázat találtak, teljes épségében, kivéve a lábát és a fejét. A csontváz egy 5 láb 2 hüvelyk magas nőhöz tartozott. A „Guadeloupe-i asszony” egy megfelelően hitelesített felfedezés, mely a British Múzeumban található fél évszázada.

 

Csontok szokatlan helyen

Ami kissé ijesztővé teszi a történetet, az a tény, hogy ezt a csontvázat egy nagyon kemény mészkő belsejében találták meg, mely része volt egy alakzatnak, mely több mint egy mérföld (1609 km) hosszúságú! A modern geológia ezt a formációt 28 millió évesnek tartja, mely 25 millió évvel azelőtt volt, hogy az első ember megjelent a Földön!

A „Guadaloupe-i asszonyt” nem fogjuk megtalálni az emberiségről szóló írásokban, mert nem illik bele az evolúciós elméletbe. Hogy belekerüljön, ahhoz az kell, hogy írjuk át a sziklák keletkezésének evolúciós dátumát.

Amikor a két tonnás mészkőblokkot, benne a „Guadeloupe-i asszonnyal” legelőször kiállították a British Múzeumban 1812-ben, látni lehetett rajta a Vízözön bizonyítékát.
De ez 20 évvel Lyell és majdnem 50 évvel Darwin előtt volt. 1881-ben a kiállított tárgyat csendben levitték az alagsorba, és máig ott van.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL