ANGYALISKOLA

Éld át a saját mesédet angyalaiddal!

Szerző:
Szabó Anna
Amikor behunyod a szemed, bárhol lehetsz - kiülhetsz akár a Szaturnusz gyűrűjére, hogy onnan gyönyörködj az Univerzum mesés csillag kavalkádjában, sétálhatsz egy magad álmodta réten, a lábadat áztathatod egy hűs patakban. Ezek azok a pillanatok, amikor angyalaiddal egy síkra kerülsz és a lehető legkönnyebben léphetsz kapcsolatba velük.

 

Ilyenkor átadhatod az érzéseidet, a vágyaidat, vagy épp a félelmeidet és a kétségeidet.

A te életed a te meséd

Olyanra álmodhatod, amilyennek élni szeretnéd. Egyben bizonyos lehetsz: angyalaid mindig segíteni fognak, hogy sikerüljön mindaz, amit elterveztél. Sokan tudjuk ezt, és ösztönösen, bátran és bizalommal hívjuk őket, és fogadjuk hálával a segítségüket. Mégis sokan félnek vagy hitetlenek azzal kapcsolatban, hogy léteznek. Sőt, létezésük fő oka kísérni lépteinket és segíteni életutunk minden pillanatában a jó felé terelni minket. Hogyan tapasztalhatod meg a csodát te magad is? Íme, néhány egyszerű lépés, mondhatni lelki gyakorlat, hogy közelebb kerülj angyalaidhoz.

Angyali fürdő

Egy angyali fürdőben nem csak a test, hanem a lélek is új erőre kap. Ha szeretnél angyalaiddal közelebbi kapcsolatot ápolni, add át gondolataidat nekik egy rituális fürdő keretében. Ha eldöntötted, hogy ily módon szeretnél velük kapcsolatba lépni, szedd össze a gondolataidat, amíg megengeded a fürdővizet. Készítsd ki a fürdés kellékeit és add át magad a nyugodt befelé figyelés hangulatának. Ha pontosan tudod, melyik angyal segítségére lenne szükséged, válassz kiegészítőket az ő kedvenc színéből, illatából. Ha nem tudod, akkor válassz a magad örömére és megnyugtatására színes illatos fürdőolajat vagy sót, esetleg habfürdőt. A kád szélére tegyél apró mécseseket, melyek lángjának látványában el tudsz mélyülni. Képzeld el, hogy angyalod jelen van melletted és kérdőn figyel: miben vársz segítséget tőle. Hagyj időt magadnak ellazulni, mesélni és engedd útjára segítődet, ha elmondtál minden lényeges dolgot neki. Köszönd meg, hogy meglátogatott és pihenj, élvezd ezt a különleges pillanatot! Az Univerzum, pontosan tudja, hogyan adja meg kért választ vagy segítséget, neked csupán annyi a dolgod, hogy készen állj és engedd, hogy segítsenek.

Gyakorta fordul elő, hogy pontosan tudjuk, mit és hogyan kell tennünk. Ilyenkor angyalainktól már nem segítséget vagy útmutatást várunk, csupán egy kis energiát, hiszen napi teendőink végén energiakészletünk igencsak megcsappan. Ilyenkor is elkél az Univerzum támogató ereje - hasznosabb és tovább tart, mint egy erős fekete. Ha elfáradtál, elég néhány perc és angyali segítőid feltöltenek energiával, ha ezt kéred tőlük. Mindegy, hogy munka vár még rád, vagy edzésre kell vinni a gyereket, esetleg a hegytetőn a csúcs előtt érzed úgy, hogy nincs erőd továbbmenni. A következő lelki gyakorlat meghozza a várt eredményt!

Pozitív pillanatképek Malchidiel angyallal

Lehetőleg készíts valami innivalót a kezed ügyébe, temesd az arcodat a tenyeredbe és finoman masszírozd át az egész koponyádat. Végy néhány mély lélegzetet és kérd Malchidiel angyalt, hogy ossza meg veled erőit, töltsön fel pozitív energiával, hogy sikerüljön véghezvinned mindazt, amit célként magad elé tűztél ki. Gondolj erősen arra a pillanatra, amikor elégedetten konstatálod, hogy sikerült a nap végére befejezned azt, amit terveztél. Ezek a pozitív pillanatképek elegendő információt adnak angyalodnak, hogy tudja, mire lesz szükség ahhoz, hogy közös erővel győzzétek le a fáradtságot! A gyakorlat végén köszönd meg Malchidielnek, hogy meglátogatott és újra erőssé és energikussá tett, majd idd meg az innivalót, amit kikészítettél és folytasd tovább azt, amit félbehagytál. A gyakorlat egyik pozitív mellékhatása lehet, hogy új ötletekkel, inspirációkkal állsz majd a folytatáshoz és lehet, hogy nem is lesz annyira fárasztó a további munka, mint vártad.

Bizonytalan és csüggedt vagy? Camael segít!

Ha okosan terveztél és jól osztottad be az energiáidat, mégis elakadsz utadon, kérheted angyalaidat, hogy derítsenek fényt a bizonytalanságod okára. Bizony, néha a magunkba vetett hit kevés ahhoz, hogy valóra váltsuk álmainkat. Erőidet megsokszorozhatod, ha sikerül megbizonyosodnod arról, hogy jó úton jársz, sőt, a sikert nem kiérdemelni kell, hanem megdolgozni érte és élvezni a munkád gyümölcsét. Hiszen ki érdemelné meg jobban, ha nem te!? A következő gyakorlathoz Camael angyal lesz segítségedre. Őt hívd, ha bizonytalanná és csüggedté válsz. Ha amúgy is elfogyott a lelkesedésed, távolodj el attól, amit csinálsz, ülj le egy picit távolabb és kérd Camaelt, hogy csatlakozzon hozzád. Képzeld el, ahogy a munkádat tűz emészti fel, majd fújd el ezt a gondolatban támadt lángot és nézd végig angyalod segítségével, hogy a lelkedben tomboló tűzvihar nem okozhatott kárt abban, amit csinálsz, hiszen mindent jól cselekedtél, minden a terved szerint halad! Csupán a hited ingott meg, és emiatt érzed úgy, hogy sosem érsz a végére - örökké félbe maradna, ha Camael nem segít benne! Kérd őt, hogy a képzeletbeli tűzzel adjon új erőt és hitet ahhoz, hogy újult lelkesedéssel folytathasd a megkezdett munkát. Ő pedig szerető támogatással tölt majd el téged, hogy megélhesd az álmaidat, hogy boldogan oszthasd meg szeretteiddel a sikered gyümölcsét.

Angyalaink minden percben értünk élnek és dolgoznak. Hol erőt adnak, hol támogatást, hol inspirálnak, sőt, néha egyszerűen csak jelenlétükkel támogatnak. Légy hálás nekik és fogadd olyan szeretettel segítségüket, amilyen örömmel ők ezt átnyújtják neked.

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL