SZÉPSÉG

Naplemente inspirálta nyári színes smink - lépésről lépésre

Szerző:
Szabó Anna
Dübörög a nyár, ami valljuk be, az év legszínesebb időszaka. Ilyenkor elővesszük a legszembetűnőbb, legrikítóbb árnyalatú ruháinkat, melyhez elengedhetetlen egy hasonlóan vidám, nyárias smink. Ebben szeretnénk ma egy kis segítséget nyújtani - természetesen lépésről lépésre.

 

Miután a szemhéjat megfelelően előkészítettük a sminkeléshez (ami egy vékony réteg alapozót vagy szemhéjalapot jelent), egy kissé talán furcsa módon, először nem a mozgószemhéjat színezzük, hanem a fölötte található mélyítő vonalat egy vastagabb sávban. Ide viszünk fel egy narancsos, tégla vöröses árnyalatot, melyet próbáljunk meg inkább felfelé elsatírozni, majdnem egészen a szemöldökig.

 

Miután az előbb felvittük a narancsos árnyalatot, most következhet a mozgó szemhéj megszínezése egy sokkal halványabb, lágyabb barack színnel. Ezt követően egy sötétebb, kékeslilás árnyalat kerül a mélyítő vonalba, viszont kevésbé széles sávban, mint az előző narancs. Arra figyeljünk, hogy a szem 2/4-étől kezdődjön, és egy egyre szélesedő sávformát alakítsunk ki. 

 

A lila széleinek elsatírozása közben ügyeljünk arra, hogy a narancssárgát ne tüntessük el teljesen. Ha ez mégis sikerülne, akkor utólag is tudunk még felvinni egy kis narancsot a lila fölé. Majd egy citromsárga színnel emeljük ki a belső szemzugot. Továbbá ezt a színt vigyük fel az alsó pillasor belső egyharmadára. 

 

 Folytassuk az alsó pillasor kitöltését. A sárga szín után a narancsból, majd a lilából vigyünk fel egy keveset egy vékony, kisebb fejű ecsettel. Ezt követően semmi másra nincs szükségünk, csak egy drámaiabb, mutatósabb tusvonalra és a kedvenc szempillaspirálunkra. 

 

A barnuló bőrhöz, és az egyébként is narancsos árnyalatú szemhéjsminkhez egy hasonló, barackos árnyalatú pírt vigyünk fel az arcunkra.

 

Forrás: Nikkii Fashion

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL