LELKIPATIKA

A fák hatása a lelkedre

Szerző:
Szabó Anna
Gyakran érezheted úgy, hogy a körülötted feltornyosult bajok, megoldandó feladatok agyonnyomnak. Hiába harcolsz, egy-egy élethelyzetben megoldást, megnyugvást nemigen találsz. Márpedig minél jobban rágörcsölsz a problémára, annál inkább nem fog sikerülni, egyre több negatív történés ér. Ilyenkor érdemes a természet felé fordulni - kimenni az erdőbe vagy egy parkba.

 

Add meg a lelkednek azt, amire szüksége van

Egy erdei séta alatt csakráid erősebben kezdik felvenni a fák által kibocsájtott tiszta energiát, ennek köszönhetően egy idő után azt veszed észre, hogy megnyugodtál, és a gondjaidat mintha elfújták volna. Ugyan a problémák nem oldódnak meg ezen idő alatt, viszont a fák között eltöltött idő segíti a lelkedet és az energiáidat is karbantartani. Add meg a lelkednek azt, amire szüksége van, és megkapod azt az erőt, melynek segítségével szembe tudsz nézni az életedben felmerülő gondokkal.

A fák információhordozók is

Vigyél magaddal tollat, papírt, és írd fel, ami eszedbe jut, mindenféle kontrolálás vagy átgondolás nélkül. Később vedd elő, érdekes dolgokat fogsz olvasni. A fák gyógyító energiával rendelkeznek, érdemes tehát gyógyító hatásukat betegségek esetében is használni. Nyugtatóan hatnak az idegrendszerre is. Betegség esetén ülj le egy fa tövébe, támaszd neki a hátad, és hagyd, hogy átjárjon az az energia, amire akkor és ott szükséged van.

Legyen bármilyen évszak, szoktasd rá magad, hogy minél több időt tölts el a természetben, ismerd meg és fogadd el azt a támogatást, amit képes nyújtani számodra. Tanuld meg tisztelni a fákat, nemcsak az oxigént biztosítják, hanem azt a tiszta energiát is, ami segíti az életben maradásunkat. Étel, ital nélkül el vagyunk egy ideig, de a csakrák energia felvétele nélkül nem – ezt soha ne felejtsd el!

 

Piros Katalin
Schüssler só tanácsadó, sorselemző

Kérdésed van? Tedd fel Katalinnak >>

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL