ÁLLATI CUKISÁGOK

Jó tündérek márpedig léteznek...

Szerző:
Szabó Anna
A következő történet egy kiskutyáról szól, akinek pár csodálatos ember megmentette és megváltoztatta az életét, ezáltal ő is boldogságot tud ma már adni annak, aki a családjába fogadta.

 

Bizonyára sokan láttunk az „állatos” csatornán olyan állatmentő műsort, amelyben az állatrendőrséget kihívják egy rossz sorban lévő kutyushoz. A mi Fifink története abban különbözik, hogy nem Amerikában született és nem az állatrendőrség, hanem a helyi sintér talált rá. Első ránézésre elhanyagoltságán kívül „csak” egy seb látszódott körben a nyakán. A sintértelepen lelkes kutyamentők fertőtlenítették a sebét, kapott antibiotikumot és már így talán több törődést, mint addigi rövidke életében. Másnap állatorvoshoz vitték, ahol bizony kiderült, hogy a nyakán látszódó sebet mi okozta: a rá erősített zsinór, amit a kiskutyus fokozatosan kinőtt… Ilyet szerintem a legtöbben abban a bizonyos amerikai állatmentő műsorban láttunk. Fifi csendben tűrte az orvosi kezelést, nem kapkodott, nem nyüszített. Érezte talán, hogy vele onnantól csak csupa jó dolog fog történni.

Másnap újabb Jótündér érkezett és elvitte Fifit ideiglenes gazdihoz, ahol tovább kezelték a sebét, megtanult lakásban élni, elsajátította a helyes magatartást emberekkel és más kutyákkal szemben. Szerencsére Fifi jó tanítványnak bizonyult, szeretnivaló, problémamentes kutyus vált belőle, vagy egyszerűen önmagát adhatta.

A Jótündér továbbra is figyelte a sorsát, s több ideális gazdijelölt közül sikerült megtalálni az Igazit. Így Fifi hamarosan chipet, útlevelet, oltásokat kapott, mert bizony az új gazdi Németországban várta. A képek bizonyítják milyen jó dolga is van most ennek a sokat szenvedett aranyos kiskutyának! Végre szeretik, és ami a legfontosabb: ő is teljesítheti, amire született.

„Nem kell megszereznünk a kutya bizalmát vagy a barátságát, mert már a barátunknak született - mielőtt még felnyitná a szemét, már hisz bennünk; még mielőtt megszületne, máris az embernek adta magát.” (Maurice Maeterlinck)

Bárcsak minden történet így érne véget… TE is tudsz segíteni, hogy több hasonló sorsú kutya életében legyen happy end!

www.spanielmentes.hu

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL