Hozzávalók
- 2-3 fej csiperkegomba,
- 1 nagy fej vöröshagyma,
- olíva olaj,
- só, bors, majoranna
- hidegen sajtolt tökmagolaj, lenmagolaj, pirospaprika olaj
- 2 evőkanál sörélesztő
Elkészítés
A vöröshagymát apróra vágjuk, olíva olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, és rászórjuk a majorannát. Amikor a gomba megpuhult, összeturmixoljuk, majd langyos vagy hideg állapotában hozzákeverjük a hidegen sajtolt olajokat, valamint a sörélesztő pelyhet. Egy éjszakát érleljük, majd reggel tönkölykenyérrel és friss zöldségekkel tálaljuk!
Forrás és képek: Nagyné egészség blogja
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Ingyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
GASZTROKávéfüggő vagy? Így tudsz kitörni belőle!
A forró italok sok koffeint tartalmaznak. A leszokás róluk sokak számára elképzelhetetlen, pedig nem kell annak lennie....
GASZTROAz új avokádószkenner már a boltban megmondja, mennyire érett darabbal van dolgod
Svájcban már kell tapizni az avokádót, mielőtt felvágnád....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK