Napi horoszkóp - 2014-06-03

Kos

Kedves Kos! A felhők nem vonultak el, de a szerelem napja már átsüt rajtuk. A kárpótlás kijár a bajokért. A sors tegnapi kegyeltjei ma válságos pillanatokat élhetnek át munkájukban, vállalkozásukban. Az élet más területein viszont rájuk mosolyoghat a szerencse: nyereség, örökség, vagy visszanyert egészség lehet osztályrészük.

Bika

Kedves Bika! Furcsa tüneteid vannak. Úgy véled – helyesen -, hogy a gyógyulás nem bízható a véletlenre. Orvoshoz kell fordulnod! Okosan gondolkodsz, így nagyobb bajnak veheted elejét. Igaz, sokat kell várakoznod, és apróbb kellemetlenségekre is számíthatsz. Megkönnyebbültél, de az egyáltalán nem mondható, hogy boldog vagy.

Ikrek

Kedves Ikrek! Néha azért megfogadod a jó tanácsot. Ha ilyen kiegyensúlyozottan, kimérten dolgozol, ami se nem gyors, se nem lassú, sokkal eredményesebb, mint a hagyományos, kissé kapkodó stílusban. Mi volna, ha állandósítanád ezt a remek ritmust? Saját magadnak is kedveznél vele, hiszen nem készülnél annyira ki a hét végére.

Rák

Kedves Rák! Semmi különös nem ér ma. Kicsit bánod, mert lételemed a küzdés, vagy szenvedés. Ma semmi ilyesfajta nem vár rád. Se megmérettetned nem kell, se küzdened. Egy teljesen átlagos napot kell végigélned. Ha úgy vesszük, akkor ez elég nagy szenvedés neked. Semmi érdekes nem történik, és ebbe néha képes vagy belepusztulni.

Oroszlán

Kedves Oroszlán! Ügyet se vess a gondterhelt, aggodalmaskodó emberekre. A problémagyártók csapata sohasem pihen, ők még a szabadságuk alatt is összeráncolt homlokkal keresik az okot, amivel boldogtalanná tehetik magukat. Elég baj az nekik. Tegyél le arról, hogy szárnyalásra késztesd őket, inkább keresd fel a hozzád hasonlókat.

Szűz

Kedves Szűz! Egyedül tartod a frontot munkahelyeden. Szerencsére úri dolgod van, senki nem zaklathat, még a telefonok sem csörögnek. Így lesz időd elintézni néhány magánjellegű ügyet. Nyertél tehát néhány órát. Hasznosítsd jól, ritkán adódik az életedben egy-két lyukas óra. Elmehetnél például fodrászhoz, vagy kozmetikushoz.

Mérleg

Kedves Mérleg! Olyan feladattal bíznak meg, amelyről úgy érzed, hogy meghaladja képességeidet. Ne add fel mindjárt az elején, inkább kövess el mindent a siker érdekében. És ha már mindent megtettél, de a várt eredményt így sem éred el, akkor esetleg feladhatod a küzdelmet. Persze lehet, hogy szerencsésebb, ha segítséget kérsz.

Skorpió

Kedves Skorpió! A nagyon erősen, és egy időben jelentkező hatások kiegyenlítik egymást, és könnyen holtpontra juttathatnak téged. Kellő lelkierővel azonban ki tudod mozdítani magad ebből a vákuumból, és pozitív irányú elmozdulások következhetnek be. Főleg érzelmi életedben légy megfontolt, és óvakodj a hirtelen döntésektől.

Nyilas

Kedves Nyilas! Szexuális késztetéseid egész nap lekötnek. Fantáziálsz, ábrándozol, még telefonon is felhívsz valakit, akit pedig már régen el akartál feledni. Nem biztos, hogy ez jó lépés. Végül magától öledbe hull a „megoldás”, nem kell érte semmit sem tenned. Ha figyelmes leszel, nemcsak érzéki gyönyörökben lehet részed.

Bak

Kedves Bak! Új szenvedélyeket fedezel fel magadban. Megnő a vásárlási kedved, mindenekelőtt persze otthonodnak széppé, lakályossá tétele érdekében. Élvezd, hogy senkivel nincsenek konfliktusaid. Kisimult az arcod, mert sem a munkahelyeden, sem pedig a családodban nincs egy morcos arc sem. Kezdeményezéseidet örömmel fogadják.

Vízöntő

Kedves Vízöntő! Szándékodat tett kövesse, próbáld bizonyos hibáidat lefaragni. Ha így teszel, hamar visszajelzés érkezik kedvesedtől. Megerősítésre és elismerésre számíthatsz. Kapcsolatotoknak jót tesz megváltozott hozzáállásod. Munkádban új lehetőségek adódhatnak. Valami olyanba kellene fogni, amit még sohasem csináltál.

Halak

Kedves Halak! Vidámságod nem múlt el, közérzeted is kitűnő. Sugárzó arccal, fürgén, érkezel a munkahelyedre, ahol jó hírek fogadnak. Biztosat még nem tudni, de minden jel arra utal, hogy végre rendeződik helyzeted, és megszűnnek az áldatlan állapotok. Bizakodással telve, erődet nem kímélve veted bele magad végre a munkába.

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL