ANGYALISKOLA

Gyógyulás angyalterápiával

Szerző:
Szabó Anna
Az angyalterápiában önmagunk fizikai és spirituális természetének egyaránt figyelmet szentelünk. Mindkét tényező nagyon fontos szerepet játszik abban, hogy testi, érzelmi, spirituális szinten megteremtsük a harmóniát, egészséget.
Az angyalterápia segítségével gyógyírt kapunk anyagi helyzetünkre, pénzügyi nehézségeinkre, és lelki problémáinkra egyaránt. Mind a fénnyel, mind a szeretettel többféleképpen dolgozhatunk, de a leglátványosabb és leggyorsabb gyógyulásokra akkor kerülhet sor, ha minél többet felhasználunk ezekből az elemekből.


A fénnyel való gyógyítás elemei

Ide tartoznak ösztöneink, egészségünk, csakrarendszerünk, fizikai testünk. Íme néhány olyan módszer, amelynek segítségével, több fénnyel tölthetjük fel megoldani kívánt problémáinkat.


- Szándékunk mindig legyen kristálytiszta a hőn áhított célt illetően.
- Használjunk kristályokat a fény erősítéséhez.
- Mindig igyekezzünk magunkba engedni a napfényt, illetve a napfelkelte, a naplemente, a csillagok és a Hold fényét.
- Vizualizáljunk magunk körül fényt és színeket.



A szeretettel való gyógyítás elemei

Szeretetbe soroljuk elsősorban lelkünket, szellemünket, valamint érzelmi testünket, amely egyben összekötő szál fizikai és spirituális testünk között.

A szeretettel való gyógyításhoz az alábbiak tartoznak:

- Hit és a bizalom megteremtése.
- Félelmek elengedése.
- Hálaérzet.
- Meditáció.
- Gyengédség saját magunk és mások iránt.


A szeretet és a fény lényei, az angyalok

Amikor az angyalokat szólítjuk, azért bírunk gyógyító hatással, mert fénnyel és szeretettel töltenek meg minden szituációt, és minden élőlényt. Gyönyörű és ragyogó fényükhöz feltétel nélküli szeretet, hit és béke társul. Amikor arra kérjük őket, hogy álljanak mellénk, akkor ennek a ragyogó, csodálatos fénynek meleg sugaraival árasztanak el bennünket. Amikor valami rettenetes dolog történik velünk, és félni kezdünk, a legelső dolog, amit elveszítünk: a hitünk.
Az angyalok azonban segítenek elűzni ezeket a félelmeket, és újra bizalommal töltenek meg bennünket.


Látni a fényt

Ha valamit el akarunk érni az életünkben, nagyon fontos, hogy biztosak legyünk abban, amit akarunk. Az angyalterápia azonnal hat, tehát azonnal meggyógyulhatunk. Ennek alapfeltétele azonban az, hogy el kell engednünk a kérés helyénvalóságával kapcsolatos félelmeinket és kétségeinket.


Ilyen félelmek lehetnek például:

- Képesek leszünk-e elérni a hőn áhított dolgot?
- Képesek leszünk-e arra, hogy ha már elértük, hosszú távon meg is tartsuk?
- Megérdemeljük-e?
- A többi ember vajon mit gondol majd sikerünkről?

Fontos tehát, hogy mindig legyünk nyugodtak, magabiztosak, mert a kristálytiszta szándék ebben nyilvánulhat meg.


{HUSVET2009}
A gyógyulástól való félelmek

Általában lényünk egy része szeretne egészséges lenni, de egy másik része fél is tőle. Ezzel sajnos gátat emelünk a gyógyulásnak, mert ahhoz, hogy bekövetkezzen, kristálytisztán kell akarnunk. Persze, azt állítjuk, hogy mihamarabb szeretnénk meggyógyulni, valójában azonban úgy félünk a gyors gyógyulástól, és változástól, mint a tűztől. Olyan ez, mint ha egy autóban ülve egyik lábunk a gázpedálon lenne, a másik, pedig a féken. Tudatalattink azt kívánja, maradjunk csak betegek, hiszen így sokkal kényelmesebb.

 

Miért félünk a gyógyulástól?

Sokan úgy vélik, hogy az élet szenvedésből áll, és a szenvedés elkerülhetetlen. Mivel szerintük a szenvedéstől nem válhatunk soha szabaddá, mi értelme lenne törekedni rá? Ez azonban nem így van, hiszen békében és nyugalomban sokkal gyorsabban tudunk fejlődni. Nyugalmunkkal másokat is nyugalomra ösztönzünk, de a sérülések, betegségek senkire sem hatnak ösztönzően.



A változásoktól való félelmek

A betegségek, sérülések igen is egyfajta életstílussá nőhetik ki magukat. A gyógyulás, pedig egy űrt hagy maga után, amitől az emberek ösztönszerűen félnek. A betegség tehát olyannyira betöltheti elménket, és egész életünket, hogy általa elkerülhetjük, hogy önmagunkba kelljen néznünk, és életcélunkkal kelljen foglalkoznunk.


A betegséggel járó előnyök

Ha őszintén magunkba nézünk, bevallhatjuk, hogy ha betegek vagyunk, ha valami baj ér bennünket, akkor rengeteg együttérzés árad felénk. Talán dolgozni, vagy iskolába sem kell mennünk. Tudat alatt igen is vágyunk arra, amit betegségünkkel nyerhetünk, ezáltal nem is nagyon akarunk meggyógyulni.


Merev elképzelések az egészségről

Sokan azt hiszik, hogy betegségük genetikusan öröklött, hogy bizonyos állapotokon úgysem lehet segíteni, és a betegség az élet velejárója. Ezek a rossz beidegződések sajnos megpecsételik egész életünket.


A megoldás: várjuk el a csodát!

Az angyalok azt várják, hogy segítségünkre siethessenek, de maguktól nem avatkoznak bele életünkbe. Csak is akkor jönnek, ha mi hívjuk őket, vagy kérjük, segítsenek. Soha ne szabjuk meg azonban a segítség mikéntjét, csak is azt mondjuk el, mi az, amit szeretnénk. Próbáljuk minél világosabban tudtukra adni, miben várunk el segítséget, és fogalmazzunk minél érthetőbben.


Igen is tudjuk, hogy mit akarunk!

A kristálytiszta szándék azt jelenti, hogy semmiféle más eredményt nem fogadunk el, csak is azt, amire vágyunk. Egyértelműnek kell lennie, tehát annak, mi az, amit elfogadunk, és mi az, amit nem.


Ha netán nem tudjuk, mit is akarunk….

Ha esetleg attól félünk, hogy kérés közben nem jól döntünk, tartsuk szem előtt azt, hogy dönteni mindenképpen kell, nem létezik olyan, hogy nem döntünk. Ha tehát azt gondoljuk, hogy nem kérünk, és ezzel nem is döntünk, azt jelenti, hogy minden jó úgy, ahogy jelenleg van. Amikor egyértelműen eldöntöttük, hogy szeretnénk a gyógyulást, változást, akkor arra kell törekednünk, hogy minél többféle módon vigyünk szeretetet és fényt az életünkbe.
Következő leckéinkben azzal foglalkozunk, hogyan idézhetjük elő ezeket a gyors változásokat az életünkben.



Folytatjuk!



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL