SZÉPSÉG

Hódíts gyönyörű hajkoronával!

Szerző:
Szabó Anna
Ha tökéletes és gyönyörű sörényre vágysz, megfelelően kell ápolnod a hajad. Tippjeink segítenek a csodás haj elérésében és megtartásában. És abban, hogy minden férfi szem megakadjon rajtad.

 

Te is szeretnél hosszú és dús hajkölteményt?

Te is elégedetlen vagy a hajaddal? Rövid, vékonyszálú, silány, és nem nő rendesen? Keresd fel a Gyémánt Hajklinikát, ahol magasan képzett szakemberek lesznek a segítségedre! Néhány óra alatt Neked is megvalósulhat az álmod!

GYÉMÁNT HAJKLINIKA
1035. Budapest, Raktár u. 4.
 Telefon: 06-20/ 416-2704

A hajmosás

Hajmosáskor több ideig mosd a hajak tövét, mint a végüket, mert a hajtöveknél több zsír és elhalt hámsejt gyűlik össze.

Azok a hajbalzsamok, amelyek a hajtövek mélyén hatnak, csak akkor működnek rendesen, ha elegendő időt és hőt biztosítasz a számukra.

A legtöbb nő csak legfeljebb 1-2 percig hagyja fent a hajbalzsamot zuhanyozás közben. Ha sérült a hajad, akkor legalább fél óráig rajta kell hagynod az ilyen hajbalzsamot.

Ha túl sok balzsamot használsz, vagy ha nem öblíted ki rendesen a hajbalzsamot, akkor a hajad erőtlenné válhat.

Csak ott használj balzsamot, ahol szükség van rá – a hajtöveknél nem mindenkinek van szüksége hajbalzsamra.

Mindig alaposan öblítsd le a hajad. Ha sampon- vagy balzsammaradványok maradnak a hajadon, ragacsos és lapos lehet a hajad, a fejbőröd, pedig viszkethet.  

 



Minél tovább hagyod a hajadon a korpásodás elleni sampont, annál erősebb hatást tud kifejteni.

A sampont és a balzsamot úgy használd, hogy először oszlasd el a tenyereden, és csak azután simítsd a hajadra. Ha egy nagy adagot ráraksz a fejedre, és aztán megpróbálod eldolgozni mindenhol, akkor több sampont és balzsamot használsz el, és a hajadat is jobban összeborzolod a kelleténél.



Ha nem vagy biztos abban, hogy milyen terméket vegyél, válassz olyat, ami illik a hajtípusodhoz. A durva, száraz hajnak teljesen más ápolásra van szüksége, mint a lágy, egészséges hajnak.




A haj formázása

A hajat akkor a legkönnyebb formázni, amikor nyirkos, de nem teljesen nedves. Ráadásul a nedves haj jobban károsodik, mint a száraz, ezért sokkal jobb, ha akkor használsz hajszárítót, amikor már félig-meddig megszáradt a hajad.

Először mindig a hajtöveket szárítsd meg. Így dúsabb lesz a hajad, és formázni is könnyebb lesz.

Soha ne használj göndörítő, vagy kiegyenesítő vasat vizes vagy nyirkos hajon. A vas hőmérséklete magasabb lehet a víz forráspontjánál, ezért a hajban lévő víz felforrhat, és súlyos károsodásokat okozhat a hajszálakban.


Ha van elég időd, akkor hajszárítás közben felváltva használj meleg és hideg levegőt. A meleg levegő létrehozza a göndörséget vagy a simaságot, a hideg levegő pedig segít a fixálásban.

A mindennapos hajhullás természetes jelenség. Normális esetben ősszel több hajszál hullik ki, ezért ilyenkor a legcélszerűbb hajhullás elleni kezelésbe kezdeni, mert jobban megerősödnek a hajszálak.


Ha el akarod kerülni a hajlakk lepattogzódását, legalább 15 centire tartsd a flakont a hajadtól, amikor ráfújod.



A hajszálak töredezését úgy tudod megakadályozni, ha a hajszárító vagy a hajvas használata előtt egy kevés balzsamot dörzsölsz a hajvégekbe.


A dauer és a festés között mindig várj legalább három hetet.


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL