Hozzávalók
- 1 db avokádó
- 4 db főtt tojás
- 1 ek majonéz
- 1 ek tejföl
- 1/2 ek apróra vágott snidling
- 1 ek citromlé
- só
- őrölt fehér bors
Elkészítés
Az avokádót, 2 egész főtt tojást és a két tojássárgát, a majonézt, a tejfölt, a citromlevet, ízlés szerint sót, és őrölt borsot turmixoljunk össze. Ezután keverjük hozzá az apróra vágott snidlinget és megmaradt két tojásfehérjét. Ha szükséges, akkor ízesítsünk utána. Az elkészült krémet tegyük be néhány órára a hűtőbe, hogy az ízek kellően összeérjenek.
Tálaláskor ízlés szerint kínálhatjuk reggelire, előételként, pirítóssal, tortillába vagy éppen paradicsomba töltve.
Forrás és képek: Gizi receptjei
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK