SZÉPSÉG

Lófarkak újratervezve

Szerző:
Szabó Anna
A kifutókon és a vörös szőnyegen újra hódít a lófarok. A klasszikus vonalak mellett azonban a hajszobrászok újrakreálták ezt az ősidők óta létező frizurát. Szeretjük mi is a copfokat, hiszen valóban praktikus viselet, és kis fantáziával nemcsak kislányos, hanem igazán dögös is lehet.


1. Variációk minden stílusra

Ha azt gondoltad, nincs a lófarokban több mint, hogy egyszerűen egy gumigyűrűvel összefogod a hajadat, nagyon tévedtél. Gondold át a lehetőségeidet és használd ki a kreatívításodat. A felfrissített lófarok ugyanis a következő évszak nagy divatja lesz!

 

2. Rendetlen lófarok: Jennifer Aniston

Egy zilált(nak tűnő) lófarok modernizálhatja a klasszikus megjelenést. Hibátlan választás, ha rajtad minden tip-top. Fogd laza lófarokba a hajadat, majd húzd össze a közepétől jó szorosan. Végezetül húzz ki néhány tincset elől úgy, hogy keretezd vele az arcodat.

 

3. Becsomagolt lófarok: Drew Barrymore

Mint a ’60-as évek egyik dívája, úgy fest Drew Barrymore ezzel a frizurával és a hozzá leginkább passzoló élénk pink ajkakkal. Gumiszalaggal fogd össze a hajad – viszonylag szorosan. Majd alulról egy hosszabb tincset válassz el a több hajadtól és tekerd körbe a copf tövén.

 

4. Becsomagolt lófarok II.: Amy Adams

Amy Adams megjelenésének fényét emeli ez az elegáns hajviselet, pedig csak egy egyszerű copfba fogta haját, majd Drew-hoz hasonlóan elrejtette a hajgumit.

 

5. Választékos lófarok: Etro a kifutóról

Ahogy már fent említettük a kifutókat is megihlette ez az egyszerű és nagyszerű frizura. A választék helye tulajdonképpen csak rajtad és a jól megválasztott lapos, sokfogú fésűdön múlik. Ha úgy érzed készen vagy, használj hajfényt!

 

6. Osztott lófarok: Eva Mendes

Elől egy csipetnyi választék, a feje búbján egy kis tupír – igazán jól áll ez a hajkreálmány Eva Mendesnek. Ha neked is hasonló arcformád van, próbáld ki, érdemes!

 

7. Bohóc haj: tiszta ’50-es évek

Szárítsd meg a hajad lehajtott fejjel – így extra emelést biztosítasz a haj gyökereinek. Amint teljesen megszáradt a sörényed, készít előre tupírt, csatold le, majd utána gumizd össze a hajad.

 

8. Görögös lófarok

Kezdd azzal, hogy a jól kifésült, egyenesre szárított hajadat szoros lófarokba kötöd. Majd egy tincset alulról kivéve a hajgumid körbetekered, és lecsatolod (nagyjából) a 2/3-át. Oszd három egyenlő részre hosszában a hajadat és tekerd rá egyszer a végén kis hurkot készítve a felosztott pontokra.

 

 



 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL