ÁLLATI CUKISÁGOK

"Ha a nap lemegy, én akkor is itt várok Rád"

Szerző:
Szabó Anna
Lehet, hogy elsőre furcsán hangzik a cím. Az ember nem is gondolná, hogy kapcsolható egy kiskutya története összefüggésbe a naplementével, pedig a válasz oly egyszerű: nem múlik el úgy nap, hogy Walter ne reménykedne, talán másnap érte is eljön az igazi gazdi!

 

Minden naplemente egy nagyon, nagyon fényes és erőteljes napfelkelte kezdete” - ezt az elvet vallja Walter, az 5 év körüli spániel fiúcska, aki minden egyes naplementét úgy néz végig, hogy reménykedik: hátha másnap valakinek megakad a szeme rajta, és magához veszi.

Walter nem tűnik ki a sorból

Nem is tűnhet, hiszen annyi más fekete kutya él ezen a hatalmas világon. És abban is megegyezik fekete társaival, hogy rajta kívül még nagyon-nagyon sokan vágynak arra, hogy saját családjuk legyen. Olyan családjuk, ahol megbecsülik és családtagként kezelik Őket, ahol jut számukra egy kis szeretet és egy kényelmes fekhely. És Walter bizony minden egyes napot úgy zár, hogy reménykedik: hátha másnap Érte is eljön az Igazi Gazdi.

Kicsoda Walter?

Ő nem más, mint egy végtelenül kedves, nyugodt kutyus, akinek nagyon fontos az ember közelsége, rajong egy-egy jó szóért, és a simogató kézért. Olyan szerető családot keresünk számára, ahol nincs kisgyermek, és nincs másik kutya sem (vagy ha van, akkor szintén nagyon nyugodt kutyus).

Ha szeretnéd, hogy mostantól minden naplementét Veled nézzen meg ez a drága fiúcska, akkor ne várj tovább! Azonnal hívd a 06/30/998-3947-es telefonszámot, és kérd Waltert! De lehetőleg még naplemente előtt!

{KEPGALERIA}

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL