Hozzávalók - a steakhez
- fejenként 1 maréknyi apró szemű zabpehely
- 1 evőkanál szezámmag, napraforgómag
- piros paprika, só, bors, borsikafű, fokhagyma
- víz
- olaj a sütéshez
Elkészítés
Az összetevőket egy tálban keverjük össze, és adjunk hozzá annyi vizet, amennyit a zabpehely felvesz. Vigyázzunk, hogy ne legyen se túl híg, se túl kemény. Ha túl híg lenne, akkor vagy zabpelyhet kell hozzáadni, vagy tönköly lisztet. Az így elkészített masszából korongokat formálunk, és olajban kisütjük
Saláta összetevői
- fehér káposzta
- lila káposzta
- lila hagyma
- sárgarépa
- só, citromlé, mustár, méz, balzsamecet, olíva olaj
Elkészítése:
A zöldségeket felaprítjuk. Egy tálban az öntet összetevői egybeműsítjük és ráöntjük az apróra vágott zöldségekre
Jó Étvágyat!
Forrás és képek: Nagyné egészség blogja
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK