GASZTRO

Zab steak téli salátával

Szerző:
Szabó Anna
Ezt a steaket bármilyen salátával elkészíthetjük, rendkívül tápláló, laktató és egészséges! Minden benne van, amire a szervezetnek szüksége van, ráadásul a káposzta tisztítja a bélrendszert, csökkenti a vércukorszintet.

 

Hozzávalók - a steakhez


- fejenként 1 maréknyi apró szemű zabpehely
- 1 evőkanál szezámmag, napraforgómag
- piros paprika, só, bors, borsikafű, fokhagyma
- víz
- olaj a sütéshez 

 

Elkészítés

 

Az összetevőket egy tálban keverjük össze, és adjunk hozzá annyi vizet, amennyit a zabpehely felvesz. Vigyázzunk, hogy ne legyen se túl híg, se túl kemény. Ha túl híg lenne, akkor vagy zabpelyhet kell hozzáadni, vagy tönköly lisztet. Az így elkészített masszából korongokat formálunk, és olajban kisütjük

Saláta összetevői


- fehér káposzta
- lila káposzta
- lila hagyma
- sárgarépa 
- só, citromlé, mustár, méz, balzsamecet, olíva olaj

Elkészítése:


A zöldségeket felaprítjuk. Egy tálban az öntet összetevői egybeműsítjük és ráöntjük az apróra vágott zöldségekre

Jó Étvágyat!

Forrás és képek:  Nagyné egészség blogja

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL