ANGYALISKOLA

Életcélunk megtalálása őrangyalunk segítségével

Szerző:
Szabó Anna
Minden ember életének van célja, és valamilyen okból van itt a földön. Még akkor is így van, ha ennek nem vagyunk tudatában. Életcélunk kapcsolatban áll a tehetségünkkel, mégis sokkal fontosabb annál.
Mi az életcél?

Életcélunk az, melynek elérése végett itt vagyunk, ebben az életben. A legtöbb ember számára azonban csak nagy nehézség árán válaszolható meg az a kérdés, hogy miért is született erre a földre. Nem lenne sokkal egyszerűbb, ha ezt konkrétan tudnánk? Ha ugyanis van egy előre kitűzött célunk, amit ismerünk, akkor sokkal egyszerűbben tudunk rákoncentrálni, és haladni felé.


Hogyan tudhatjuk meg, miért vagyunk itt?

Foglaljunk helyet egy csendes helyen, vagy menjünk sétálni. Általánosságban véve mindegy, hogy hol vagyunk, a lényeg az, hogy gondolkodni tudjunk saját életünkről. A legfontosabb azonban az, hogy soha ne a negatívumokról gondolkodjunk, hanem csakis a pozitív élményekre koncentráljunk. Azokra az időkre, amikor jól éreztük magunkat a bőrünkben, és tisztában voltunk azzal, hogy feladatainkat tökéletesen végeztük el. Vizsgáljuk át alaposan ezt az időszakot, és nézzük meg azt is, hogy lehetséges volna-e ezeket a pozitív tapasztalatokat beépíteni jelen életünk menetébe.



Ha a gyakorlat segítségével nem jut eszünkbe semmi különös, akkor elérkezett az idő, hogy megkérdezzük őrangyalunkat.

Kezdjünk el meditálni, és kérjük meg, hogy tudatosítsa bennünk, mit is kellene tennünk pontosan. Ezt a meditációt legalább hetente egyszer végezzük el, utána, pedig várjunk türelemmel.
A választ hamarosan meg fogjuk kapni. Ez a válasz azonban nem biztos, hogy úgy érkezik meg, ahogyan mi várjuk. Felbukkanhat ugyanis hirtelen inspirációként, esetleg valaki mond valamit, ami elültet a fejünkben egy apró gondolatot. Lehet, hogy egy könyv kinyitására érzünk majd késztetést, és ott lesz benne a megoldás. Tudjuk tehát, hogy az angyalok nem mindig úgy üzennek, ahogyan mi azt várnánk.



Lehet, hogy több ötletet is kapunk majd

Gondosan értékeljük át őket, ne kapkodjuk el a dolgot. Addig fog tartani az elmélkedés, amíg annak tartania kell. Nem biztos, hogy tudatosan gondolkozunk majd, a tudatalattink azonban folyamatosan dolgozni fog rajta.


Ha megszületett a megfelelő ötlet…

Mindenképpen tartsunk egy kis szünetet, hiszen nincs szükség rohanásra. Írjunk le minden ötletet egy darab papírra, így időről időre mindig rá tudunk nézni, és ha jön egy új elgondolás, akkor azonnal le is tudjuk írni. Így egyre jobban a tudatában leszünk annak, hogy valami olyan érik bennünk, amit tényleg szívesen tennénk.

Őrangyalunk egyébként nem csak segít megtalálni az életcélunkat, hanem folyamatos segítséget is nyújt. Irányít, vezet bennünket, szükség esetén bátorít.


Folytatjuk!

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL