GASZTRO

Tatár beefsteak - vegán

Szerző:
Szabó Anna
A vegetáriánusoknak sem kell lemondaniuk a tatár beefsteakról, ugyanis a vegán változat valami isteni finom! Ráadásul rendkívül egészséges!

 

Hozzávalók


- 1 db érett avokádó
- só
- bors
- 2 evőkanál kókuszzsír
- 2 evőkanál búzacsíraolaj
- 1 teáskanál pirospaprika
- ketchup: 2 evőkanál paradicsompüré,
- pici almaecet, 1 teáskanál méz

- kakukkfű
- 1 evőkanál dizsoni mustár
- 1 evőkanál worcestershire szósz
- fél vöröshagyma
- 2-3 gerezd fokhagyma

Elkészítés


Először készítsük el a ketchupot, csak keverjük össze az összetevőket. Annyi ecetet és mézet tegyünk bele, amennyi az ízlésünknek megfelel.

 

Ha a ketchup elkészült, keverjük össze a többi hozzávalóval, és ízlés szerint ízesítsük az így elkészült beefsteaket. Tönkölyös pirítóssal tálaljuk!

Jó Étvágyat!

 

Forrás és képek:  Nagyné Szalai Melinda egészség blogja

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL