SZÉPSÉG

Szépségtitkok Szex és New York módra

Szerző:
Szabó Anna
Végre újra láthatjuk a négy szingli lányt, de most nem a tévé képernyőjén, hanem a mozivásznon. Kíváncsi vagy, mitől ilyen szépek és fiatalosak? Mi kiderítettük szépségápolási praktikákat. Jól figyelj…

1. A finnyás Carrie

Dús haj

Hullámos fürtjeit hajformázókkal teszi dúsabbá. Ha kifinomult megjelenést szeretne, akkor beszárítja, ha városi lány kinézetre vágyik, akkor természetesen hagyja fürtökben lógni, hétköznap pedig vadóc stílusban hordja. Ehhez csak annyit tesz, hogy mosás után jól kicsavarja, majd dúsító szérumot tesz rá. Az ujjaival megformázza a tincseket, és az egészet feltekeri egy törölközővel. Pár percig hatni hagyja a szérumot, majd előrehajtva megszárítja.


Friss és üde arcbőr 

Miranda mindig üde és friss. Mitől? Mielőtt alapozót tenne fel az arcára, mindig egy barackvirág színű bázist alkalmaz, mellyel elfedi a bőr hibáit. Ettől sugárzóbb lesz az arcszín. Világos arcbőréhez egy leheletnyi arcpírt is használ, az arccsontjától a halánték vonaláig.

Tipp: GivenchyPrismissime - Mat&Glow Limited Edition


Kedvenc szájfénye

Carrie harmatos és friss arcbőréhez csillogó szájfény passzol a legjobban. Kedvence a Ginenchy csillámló bevonatú rúzs.



2. A kislányos Charlotte

Tökéletes frizura

Charlotte frizurájának titka a beszárításban rejlik. Választékról, választékra halad, és csak a tövét szárítja a tincseknek. Ha hullámos frizurát szeretne, akkor nedvesítő sprayt fúj rá. 


Sima és ragyogó bőr

Titka az alapos tisztítás reggel és este. Még ha rendszeresen tisztítod is az arcbőrödet, akkor is előfordulhat, hogy az elhalt hámsejtek a bőr felszínén maradnak, melyek fakóvá tehetik az arcbőrt. A ragyogó bőr eléréséért Charlotte heti egyszer arcradírozást is végez. 

Tipp: Clarins - Gentle Facial Peeling

Kedvenc arckréme

A Guerlain’s Super Aqua-Day arckrém intenzív felfrissülést nyújt a bőrnek. Az idő múlásával egyre simább és bársonyosabb lesz tőle a bőr. Charlotte minden reggel használja, mielőtt kisminkeli magát.



3. Az elegáns Miranda

Fényes tincsek

Miranda a kétszeri mosás közben egy csillogó szérummal keni be a hajvégeket. Ez ad fényes csillogást hajának. 


Hangsúlyos szemek

Miranda világító szeméhez pasztell rózsaszín szemhéj púdert használ, hogy hangsúlyosabbá tegye vele tekintetét. A vörös hajához és világos arcbőréhez remekül mutat. Először egy kevés fehér szemfestéket visz fel a szemhéjára, egészen a szemöldök vonaláig, majd halvány rózsaszínnel folytatja a szem külső sarkai felől a belső szemgödörig, de már csak a mozgó szemhéjon. Végezetül egy bézs árnyalatú fedést tesz fel, amitől természetesebb benyomást kelt.

Tipp: Chanel Ombre Essentielle - Soft Touch Eyeshadow

 

Miranda kedvence arcpirosítója

A világos bőrű Mirandának sem kell lemondania a napbarnított arcbőrről. Az új Sun Face Palette a Clarins-tól arcpirosító, enyhe napbarnított hatást kelt. Miranda az arccsontjára keni fel vékonyan.



4. A szemtelen Samantha

Telt és puha ajkak

Csillogó szájfénnyel teszi ajkait hangsúlyossá. A dúsabb hatást úgy éri el, hogy a felső ajkait fehér szemceruzával kihúzza, az alsó ajkak középső részére pedig egy kis gyöngyházfényű szemhéjfestéket tesz. 


Tüzes tekintet

Samantha különösen odafigyel a szemek sminkelésére. Az erőt sugárzó tekintethez barna és arany szemhéjfestéket használ. A szemek alatt világos kontúrt használ.

Tipp: Lancome – Color Desigfn Cabana Brozne Compact

Samantha kedvenc színvédő samponja

A festett hajszín élénksége a sok hajmosás és a napfény hatására fokozatosan megkopik. Samantha, Phyto hajvédő sampont használ. Ezt öt-tíz percig hagyja a haján. 


 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL