SZÉPSÉG

Tökéletesen sima bőr 5 lépésben

Szerző:
Szabó Anna
Összeállításunkban megtalálod a megoldást a leheletkönnyű borotválkozáshoz. A nyár az új szerelem, az új randevúk ígéretét hozza magával, ahova szeretnél magabiztosan, szépségednek teljes tudatában érkezni. Ha tippjeinket betartod, biztosan nyerő leszel.

1. Mindegy, hogy tusolsz, vagy fürdesz borotválkozás előtt, a lényeg, hogy 20 percnél ne tartson tovább, mert a túlhidratált bőrön, annak egyenetlensége miatt, nehezen csúszik a borotva. Vidd fel a borotvahabot, figyelj arra, hogy mindenhová egyenletesen kerüljön. Nem biztos, hogy a szappan jó választás, mivel száríthatja a bőrt és eltömődhet a borotva is. 

Tipp: Ha a Venus Breeze-t választod, nem lesz szükséged se habra, se szappanra, mert a beépített zselé párnák mindezt kiválóan pótolják. Hogy miért pont ezt ajánljuk Neked?

- Mert a beépített Borotva Zselé Párnák friss, trópusi illattal gazdagítottak. 
- Mert a borotva gyöngyház-levendula színű szárát úgy tervezték, hogy fejlett fogófelületével könnyű és biztonságos kezelhetőséget nyújtson. 
- Mert a Venus Breeze csomagolásában egy rögzíthető tartó is található, amely megkönnyíti a borotvepengék tárolását és zuhanyozás közbeni cseréjüket. 


2. Használj tiszta és kifejezetten nők számára kifejlesztett borotvát. Miért? Egy női borotva, ergonómiailag úgy lett kialakítva, hogy tökéletesen kövesse a női hajlatokat, mint például a boka vagy a hónalj. Az új pengékkel könnyebb és hatékonyabb a borotválkozás, ráadásul kivédhető a bőrirritáció és a sérülés is. 

3. Csináld könnyedén! Minél kevesebb erőfeszítéssel borotválkozz! A borotválkozás iránya nem kötött, ezért válaszd azt az irányt, ami neked kényelmesebb. A hónalj borotválásánál célszerű magasra emelni és egyenesen tartani a kart, így jobban hozzáférsz a felülethez.


4. A nehézen elérhető részeket, mint például a boka, a hónalj, a comb, vagy a térd hátsó része, hagyd a végére. Ezek igénylik a legnagyobb összpontosítást, ezért ezeket borotváld a végén, amikor a borotva már a legjobban a kezedre áll.
 


5. Amikor végeztél a borotválkozással, használj hidratáló összetevőkben gazdag testápolót. A borotválkozás után öt percen belül vidd fel, hogy a bőröd megkaphassa a szükséges tápanyagokat, majd legalább 5 percet várj a felöltözéssel, amíg a bőröd teljesen beszívja a testápolót. 



5 dolog, amit eddig talán nem tudtál a borotválkozásról


- A borotválkozás nem befolyásolja a szőrszálak növekedését, méretét vagy színét, vagyis a szőr a borotválkozás után nem nő gyorsabban, nem lesz vastagabb vagy sötétebb. 

- A szőr a hónaljon megközelítőleg 50 százalékkal gyorsabban nő, mint a lábon, ezért a legjobb, ha naponta borotváljuk. 

- Ha ergonómiailag jól kialakított borotvát használsz, akkor nem számít, hogy melyik irányból közelíted meg a borotválandó területet, válaszd azt, amerről kényelmesebb. Az egyedüli kivétel a hónalj, mivel itt felfelé kell haladnod, a szőrszálak növekedésével ellentétes irányban. 

- Minél könnyebb használni a borotvát, annál hatásosabb az eredmény. Miért? Mert a penge könnyen siklik végig a bőrön, így eltávolítja az összes nemkívánatos szőrszálat. Minél újabb egy penge, annál kevesebb erőfeszítésedbe kerül a tökéletes eredmény elérése. 

- Érdemes rendszeresen cserélni a pengéket, mivel az életlen pengék nem eléggé hatékonyak és a fertőzések kockázatát is növelhetik.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL