12db csirkeszárny (1,5kg)
2tk fokhagymakrém
1ek reszelt gyömbér
1ek mogyoróolaj
1ek halszósz
1ek szójaszósz
90g méz
2 mogyoróhagyma, vékonyra szeletelve
1. A csirkeszárnyak végeit távolítsuk el, majd vágjuk félbe őket. Egy nagyobb tálban keverjük össze a húst a fokhagymával és a gyömbérrel, hogy összeérjenek az ízek.
2. Vokban vagy egy nagy serpenyőben hevítsük fel az olajat, majd kisebb adagokban pirítsuk meg a húst.
3. Ekkor adjuk a csirkeszárnyakhoz a hal- és a szójaszószt, a mézet, és keverve süssük, hogy a szósz mindenhol érje a húsokat.
4. A vokot fedjük le, és időnként megkeverve főzzük további tíz percig, amíg teljesen megpuhulnak.
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK