GASZTRO

Édes-pikáns tésztasaláta kajszibarackkal

Szerző:
Szabó Anna
Ízorgia, vidámság és töltekezés. Ha valami egyszerűségével együtt is különleges ételre vágysz, ez a legjobb választás. Egyszer mindenképpen érdemes kipróbálnod.

 

Hozzávalók:

10 dkg fusilli tészta
6 db friss kajszibarack, negyedekbe vágva
20 dkg párold lazacfilé
2 db cukkini julien-re vágva
1 db piros kaliforniai paprika julien-re vágva
1 evőkanál friss bazsalikom
Kajszibarackos, bazsalikomos öntet ( 2 db kajszibarack, félbe vágva, 2 evőkanál fehér borecet, 1 evőkanál cukor, ¼ csésze növényi olaj, 1 evőkanál friss bazsalikom)

Kajszibarackos, bazsalikomos öntet elkészítése:

Tedd egy turmixgépbe a kajszibarackot, a borecetet, a cukrot és turmixold össze, eközben lassan add hozzá az olajat. Majd szórd bele a bazsalikomot.

Saláta elkészítése:

Főzd fogkeményre a tésztát, ha kihűlt keverd össze a hozzávalókkal, majd öntsd le az öntettel.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL