MÁGIA

Tudni szeretnéd, mikor fogsz férjhez menni?

Szerző:
Szabó Anna
Bizonyára téged is izgalommal tölt el, és sokat gondolkodsz azon, hogy mikor köszönt rád életed legszebb napja. Az alábbi varázslatok segítségével könnyen megállapíthatod, hogy mikor is érkezik el a várva várt esküvő!

A borsóhüvely

Keress egy olyan borsóhüvelyt, amelyben kilenc borsószem van. Fehér cérnával vagy fonallal akaszd a borsóhüvelyt az ajtó fölé. Ha az első ember, aki belép az ajtón, nem családtag és agglegény vagy hajadon, akkor az esküvőd egy éven belül le fog zajlani.


A vörös rózsa

Szakíts le egy teljesen kinyílt vörös rózsát június folyamán, reggel hét óra előtt. A rózsát tedd egy fehér borítékba. A borítékot zárd le viasszal, és a bal kezed gyűrűsujjával készíts lenyomatot a viaszra. Ezután tedd a borítékot a párnád alá, és próbáld megjegyezni az aznapi álmaidat.

 


Ha vízről, mezőkről, virágokról, hegyekről, üvegről, gyerekekről, szülőkről, orgonazenéről, ezüstről vagy a Holdról álmodsz, egy éven belül férjhez fogsz menni.

Ha álmodban óriásokat, állatokat, madarakat, halakat, papírt, tükröt vagy Napot látsz, akkor még öt évet kell várnod az esküvőig.

Ilyenkor szerencsétlen dolog, ha aranyról, harangokról, hüllőkről, viharokról vagy katonákról álmodsz, mert előfordulhat, hogy örökké hajadon fogsz maradni.


A hajszál és a gyűrű

Szerezz egy hosszú hajszálat (akár a saját hajadból, akár valaki máséból), és fűzz rá egy arany jegygyűrűt. Tartsd a hajszálat a bal kezed hüvelyk- és mutatóujjával. A gyűrű lógjon le a hajszálról. Tedd a bal könyöködet az asztalra. A gyűrűt óvatosan lógasd egy üres vizespohár közepébe, a perem alá. A kezed és az egész karod legyen teljesen mozdulatlan. Ha a gyűrű egyáltalán nem mozdul meg, akkor még sokáig kell várnod az esküvődre.


Ha azonban előre-hátra hintázik a gyűrű és eközben nekiütközik a pohár falának, számold meg, hogy öt perc alatt hányszor ütközik a pohárnak. Ezután számold meg, hogy a keresztneved és a családi neved összesen hány betűből áll, és ebből a számból vond ki azt, ahányszor a gyűrű a pohár falának ütközött öt perc alatt. Annyi év múlva fogsz férjhez menni, amilyen számot kaptál a kivonás után. Ha a szám negatív, akkor egy éven belül férjhez fogsz menni.


A kártya

Ha ki akarjátok deríteni egy női társaságban, hogy ki fog először férjhez menni, osszatok szét magatok között egy csomag hagyományos játékkártyát. A kártyalapok felfelé nézzenek. Az fog először férjhez menni, akinek a piros/kőr király jut. (Férfiaknál a piros/kőr dáma a nyerő.)

Páratlan számú (három, öt, hét stb.) ember álljon körbe. A kör közepére tegyetek egy pakli jól megkevert kártyát egy dobozba vagy zacskóba. A kör minden tagja húzzon egy kártyát, amíg az egész pakli el nem fogy. Az fog először férjhez menni, aki kihúzza a piros/kőr ászt. Francia kártya esetén a treff kettest, magyar kártya esetén a makk hetest húzó fog utoljára férjhez menni, a pikk ászt ill. zöld hetest húzó pedig egyáltalán nem fog férjhez menni.


A kakukk

Amikor valamelyik év során először hallasz kakukkot, mondd hangosan:


"Kakukk, kakukk, válaszolj nekem,
Válaszold meg most kérdésem.
Kérlek, mondd meg az igazságot:
Meddig kell várnom a házasságot?"


Ahányszor szól a kakukk ezután, annyi évet kell még várnod az esküvődig.


A tükör és a Hold

A következő varázslatot december 24-én vagy 25-én este kell elvégezni. Kérj kölcsön egy férfitól egy selyemzsebkendőt. Vidd a zsebkendőt egy tükörrel együtt egy tócsához, tóhoz vagy forráshoz, és várakozz egyedül, amíg a Hold el nem kezd felkelni.


Amikor a Hold már elég magasan van, fordíts hátat a víznek. A tükröt tartsd a magasba úgy, hogy ne csak a Holdat lásd benne, hanem a Hold vízben tükröződő képét is. Most tedd a selyemzsebkendőt az arcodra, és számold meg, hogy hány Holdat látsz a tükörben.
Ha csak kettőt látsz, akkor több, mint egy év fog eltelni addig, amíg férjhez mész. Ha kettőnél többet látsz, akkor akkor annyi hónap fog eltelni az esküvődig, ahány Holdat látsz a tükörben.



Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL