Hozzávalók:
4 fél csirkemellfilé (700g)
1 evőkanál magos mustár
1 evőkanál citromlé
1 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál finomra vágott rozmaring
1 teáskanál fokhagymakrém
600g újburgonya, elnegyedelve
250g zsenge spenót
20g vaj
1 közepes citrom (140g) elnegyedelve
1db citrom leve
Elkészítése:
1. A csirkét egy közepes méretű tálban jól keverd össze a mustárral, a citromlével, az olajjal, a fokhagymával, és szórd meg rozmaringgal.
2. Kisebb adagokban pirítsd meg a húst felforrósított grillserpenyőben (grillsütőben vagy kerti grillezőn), amíg teljesen megpuhul.
3. A burgonyát főzd meg, majd tedd egy nagy tálba a spenóttal együtt, add hozzá a vajat, és lazán keverd össze, hogy a vaj elolvadjon.
4. A csirkét a zöldségekkel és a citromgerezdekkel tálald.
OLVASS TOVÁBB!
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
Tényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTROIngyen sör kapnak a fiatalok az idegenektől
Britek százezrei játszanak online és fizetnek mások italait a kocsmában...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK