GASZTRO

Csirke újburgonyával és spenóttal

Szerző:
Szabó Anna
Egytálétel ez a javából, és mi leginkább az ízharmónián túl az extra zöldségessége miatt kedveljük.

Hozzávalók:

4 fél csirkemellfilé (700g)
1 evőkanál magos mustár
1 evőkanál citromlé
1 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál finomra vágott rozmaring
1 teáskanál fokhagymakrém
600g újburgonya, elnegyedelve
250g zsenge spenót
20g vaj
1 közepes citrom (140g) elnegyedelve
1db citrom leve

Elkészítése:

1. A csirkét egy közepes méretű tálban jól keverd össze a mustárral, a citromlével, az olajjal, a fokhagymával, és szórd meg rozmaringgal.

2. Kisebb adagokban pirítsd meg a húst felforrósított grillserpenyőben (grillsütőben vagy kerti grillezőn), amíg teljesen megpuhul.

3. A burgonyát főzd meg, majd tedd egy nagy tálba a spenóttal együtt, add hozzá a vajat, és lazán keverd össze, hogy a vaj elolvadjon.

4. A csirkét a zöldségekkel és a citromgerezdekkel tálald.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL