GASZTRO

Fűszeres-balzsamos paprikaálom

Szerző:
Szabó Anna

Hozzávalók:

2 egész csirkecomb

2 ek. balzsamecet

1 ek. mustár

2 ek. olíva olaj

6 db paprika (3 TV, 3 színes kaliforniai vagy kápia)

15 szem olívabogyó vegyesen

1 MAGGI Marhahúsleves kocka

 

Elkészítés:

A csirkecombokat megmossuk, lecsepegtetjük, félbevágjuk.Egy fél liter vízhez adunk egy Marhahúsleves kockát, és megfőzzük benne a csirkecombokat.

Közben megmossuk a paprikákat és forró serpenyőben vagy grillezőn hirtelen kisütjük őket.Egy tálban összekeverjük a balzsamecetet, a mustárt, egy evőkanál olíva olajt, és a párolt csirkecombokat óvatosan megforgatjuk a szószban.

Ezután a fűszeres csirkecombokat is hirtelen kisütjük, éppen hogy színt kapjanak. Melléjük dobjuk az olívabogyókat, visszatesszük a sült paprikákat, és forrón, friss fűszernövénnyel tálaljuk.

Kiss-Tóth Bernadett, a Nestlé dietetikusának tippje: A grillezett húsételek és zöldségek méltó társa az alufóliában sült burgonya, amihez nem kell más, csak egy sütő/grillsütő és kis türelem, míg elkészül.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL