GASZTRO

Édes csiliszószos csirke dobva-rázva

Szerző:
Szabó Anna
A rengeteg zöldség a vitaminraktárad feltöltéséről, az édes csiliszósz ízlelőbimbóid megbolondításáról gondoskodnak. Így aztán elkészül a vacsora, ami eltelít és még a közérzeted is jobb lesz.

Hozzávalók:

450g hokkientészta
1 evőkanál mogyoróolaj
510g durvára vágott, főtt csirkehús
6 újhagyma, felszeletelve
1 teáskanál fokhagymakrém
160g zsenge zöldbab
125ml csirkehúsleves
2 evőkanál édes csiliszósz
60ml ketchap

 

Elkészítése:

1. A tésztát helyezzük egy kisebb tűzálló tálba. Öntsük le forrásban lévő vízzel. Villával szét, majd szűrjük le.

2. Az olajat melegítsük fel nagyobb serpenyőben. Adjuk hozzá a csirkehúst, az újhagymát és a fokhagymát. Süssük addig, amíg a csirke jól átsül.

3. Keverjük bele a tésztát, a babot, a levest, a csiliszószt és a ketchapot. Dobva-rázva süssük, amíg a tészta jól átforrósodik.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL