Hozzávalók:
- 1-2 csík bacon, apróra vágva
- 1 doboz fekete szójababkonzerv, vagy előre megfőzött szójabab
- 1/2 teáskanál fokhagymapor
- só, fűszersó, bors
- 2 teáskanál tejszín
Elkészítés:
1. A serpenyőben süsd ki ropogósra a bacon-kockákat.
2. Add hozzá óvatosan a lecsöpögtetett babot. Vigyázz, még így is spriccelhet!
3. Kevergetés közben kicsit nyomkodd meg a babszemeket.
4. Fűszerezd, és melegítsd addig, amig nagyokat nem pöfög.
5. Add hzzá a tejszínt, és már kész is.
Nehézségi fok:
OLVASS TOVÁBB!
A legfinomabb dumpling, vagyis ázsiai gombócreceptek
Akár sültek, pároltak, levesben úsznak vagy fűszeres mártás kerül rájuk, imádjuk a gombócokat. Szerencsére az ázsiai gombócok vála...
GASZTROEgészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROMinden, amit eddig nem tudtál a popcornról
Legyen édes vagy sós, a popcorn tökéletes nasi - és nem csak filmnézéshez. Közép-Amerikában már évezredek óta fogyasztják....
Tényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROA rebarbara reneszánsza: egy ősi ínyencség a modern gasztróban
A rebarbara két rendhez tartozik: a felhasználása miatt gyümölcsnek tekintik, bár valójában zöldség. Nem a zöld levelei, hanem a piro...
GASZTRODepressziót okozhat a mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK