SZÓRAKOZÁS

Vérhold hozza a világvégét - 6 nap múlva

Szerző:
Szabó Anna
Hamarosan ritka csillagászati esemény következik be, mely a Világvége hírnöke lehet. A Mars, a Föld és a Nap ma olyan ritka pozícióban állnak, mely minden 778-ik napon történik csak meg. Ez 6 nappal a teljes holdfogyatkozás előtt van, amikor a Hold egészét beárnyékolja a Föld és kísérteties vörös színben mutatkozik meg.

 

Érdekes módon ebben a hónapban a teljes holdfogyatkozás az első lesz a négy teljes holdfogyatkozásból, mely „Vérholdat” eredményez. Ez a jelenség 6 havonta jelentkezik. A két teljes fogyatkozáson kívül még kettő lesz, 2015. április 4-én és szeptember 28-án.


Néhány keresztény úgy véli, hogy ez a jelenség jelképezi a világvégét és Jézus második eljövetelét. A Jakab Király Bibliája így ír erről: „A Nap elsötétül és a Hold vérbe borul, mielőtt az Úr hatalmas és borzalmas napja eljő. ” [Joel 2:31].

John Hagee, san antonioi (Texas állam) lelkész és szerző írt egy könyvet a jelenségről. A lelkész szentül hiszi, hogy ez a jelenség egy jelentős esemény hajnalát jelzi.


A NASA megerősítette, hogy a tetrád csak háromszor következett be, több mint 500 éven belül - és most is ez fog történni. Az első tetrád a középkorban volt, 1493-ban, amikor a katolikus spanyol inkvizíció kiűzte a zsidókat, mely egész Nyugat-Európát megrázta. A második Izrael állam megalapításakor történt, 1949-ben. A legutóbbi 1967-ben volt, korábban, mint várták, pontosan a hat napos arab-izraeli háború idején.

A Vérholdat Ausztráliában lehet majd látni szabad szemmel - április 15-én. Európa és Ázsia pont nappali fényben lesz a holdfogyatkozás idején - a világ népeinek nagyobb része nem fogja látni ezt a csillagközi drámát.

Forrás: new.com.au

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL