A nagy dolgok kis csomagolásokban jönnek

Az IDOL sorozat legutóbbi ráadásaként, ez a kis filigrán okostelefon pont úgy lett megtervezve, hogy a kezedbe simuljon, és akárhol is vagy, elsőosztályú teljesítményt és gyors elérést nyújtson az e-mailezéshez, a közösségi oldalakhoz, a zenehallgatáshoz, valamint a játékoknál.

Filigrán, de okos

Külsőre is megnyerő: csupán 7,9 mm vastagságú, rengeteg színben elérhető. Kiválóan csiszolt fémfelületének köszönhetően a ONE TOUCH IDOL MINI egy simulékony, de elérhető multimedia okostelefon, amit szeretettel és a részletekre odafigyelve készítettek el.

A 4.3 colos kijelző feljavított pontosságú színskálával és széles látószöggel rendelkezik, valamint teljes laminációs technológiát használ, hogy ne legyen hézag az érintőképernyő és a kijelző között, az ultra-érzékeny felület érdekében.

 

Dual-core 1,3 GHz-es processzorral működik, a legutóbbi Android 4.2-es operációs rendszerrel. A ONE TOUCH IDOL MINI a legjobb mobilkapcsolattal rendelkezik, és a stílus-tudatos vásárlók mindig a simán és gyorsan futó webkapcsolatot keresik és a multimédiás tapasztalatokat.

ONE TOUCH IDOL MINI biztosan meglepő lesz számodra filigrán külsejével és első osztályú teljesítményével.

Az ALCATEL ONE TOUCH-ról

Az ALCATEL ONE TOUCH egy védjegy a TCL Communicationnál, mely egy nemzetközi multikulturális vállalat, mely tervezi, fejleszti, és árusítja világszerte az egyre növekvő választékú mobil és internet eszközeit.

A világ 10 legjobb mobiltelefon gyártójának leggyorsabban gyarapodó egyike, a TCL Communication egyszerűen nyújt hozzáférést a mobiltechnológiához, termékeiket az egyes emberek életmódja köré tervezve, és lehetővé teszik a végfelhasználónak, hogy több dolgot is megtehessen.

 

A TCL Communication egy nyilvános cég, rajta van the Hong Kongi Tőzsde listáján (2618.HK) és része a TCL Corporation-nek, mely az egyik legnagyobb elektronikai cég a világon.

20 éve, az ALCATEL védjegy egyenletes megújulást és minőséget hozott a mobil telefonozásba a széles nagyközönség számára.

A ONE TOUCH okostelefon termékvonal stratégiai előny azoknak a szakértelmet hozó egyedi termékeknek, melyeknek úgy határozták meg az árát, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek. Még több információért látogasd meg a www.alcatelonetouch.com oldalt.

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL