1kg mirelit harcsafilé
1,2kg burgonya
4 paradicsom
15dkg friss zöld spárga
1dl olívaolaj
2,5dl csontlé
1 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
1 kiskanál őrölt bors, só
1. A mirelit harcsafilét szobahőmérsékleten kiolvasztjuk, hagyjuk lecsöpögni, és nagyobb szeletekre vágjuk.
2. A burgonyát meghámozzuk, vékonyan felkarikázzuk, és kikent tepsibe rakjuk. Megsózzuk, megszórjuk apróra vágott friss petrezselyemzölddel, majd rárakjuk a vékony karikákra szelt paradicsomot.
3. A spárgát meghámozzuk, félbevágjuk, és a paradicsomokra tesszük. Megszórjuk sóval és petrezselyemzölddel, majd ráfektetjük a halszeleteket.
4. Meglocsoljuk csontlével és olívaolajjal, tetejét őrölt borssal fűszerezzük és elmelegített sütőben, 180ºC-on, 40 perc alatt készre sütjük.
OLVASS TOVÁBB!
Egészséges akarsz maradni? Egyél úgy, mint egy lazac!
A kis, vadon élő halak fogyasztásával mi és a környezetünk is nyerhet....
GASZTROTényleg be lehet rúgni a teától?
Hallottad már, hogy a teától be lehet rúgni? A svájci teaszakértő elmagyarázza, miről van szó....
GASZTROMit ehetünk só helyett?
A magas vérnyomásban szenvedő betegeknek csak kis mennyiségű nátrium-kloridot szabad fogyasztaniuk. De van egy alternatíva, amely majdnem ...
Veszélyes lehet az újramelegített rizs
Gyakran melegíted újra a rizst? Akkor fennáll a veszélye, hogy sült rizs-szindrómát kapsz....
GASZTRONem ehetünk többé Camembert sajtot?
Francia kutatók a fehér, bolyhos kéreggel rendelkező Camembert sajt lehetséges végnapjaira figyelmeztettek....
GASZTRODepressziót okozhat a Mekizés
A gyorséttermi ételek depressziót okozhatnak - legalábbis egyre több tanulmány utal erre....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK