SZÁMMISZTIKA

Összeillesz a pároddal? - A szerelmi négyzetből kiderül

Szerző:
Szabó Anna
Roppant érdekes és izgalmas játékra invitálunk, főleg akkor, ha kíváncsi vagy rá, hogy jellemző tulajdonságaitok alapján mennyire illetek össze a pároddal. Most kiderül, miért értitek meg egymást bizonyos helyzetekben, és időnként miért kergetitek egymást az őrületbe. Mindehhez a születési dátumotokra van szükség.

 

Először is írd fel egy lapra mindkettőtök születési dátumát, majd helyezd el a számokat az alábbi szerelmi négyzetekben. Ha egymás mellé teszed kettőtök négyzetét, azonnal látni fogod, hány mezőben van mindkettőtök esetében szám, tehát mennyiben passzolnak össze közös tulajdonságaitok.

A szerelmi négyzet kitöltése

Ahogy az ábrán is láthatod, a 3x3-as négyzet 9 mezőre oszlik. Sorrendje mindig alulról felfelé és balról jobbra növekszik. Tehát baloldalon, alul van az 1. sorszámú mező, a jobb felső sarokban pedig a 9.

3 6 9
2 5 8
1 4 7

 

Töltsd ki a szerelmi négyzetet a születési adataidnak megfelelően – a megfelelő négyzetbe írd be a születési dátumodban szereplő számokat.

Példa

Tegyük fel, hogy 1981. augusztus 7-én születtél. Ebben az esetben születési számaid a következők: 1, 9, 8, 1, 8, 7.  Ha egy szám kétszer, vagy esetleg többször szerepel a képletedben (mint a példa esetében az 1 és a 8), azt kétszer, vagy többször írd be a négyzetbe. Ez ugyanis azt jelzi, hogy az a bizonyos tulajdonság kifejezetten erősen jellemző rád. Ám mindez fordítva is igaz: ha egy mező üresen marad, akkor az a tulajdonság legfeljebb nyomokban fedezhető fel személyiségedben. A példa esetében a szerelmi négyzet az alábbi módon néz ki:

    9
 

     

8,8
1,1   7

 

Kattints a kapott számokra és olvasd el a jellemzést!

 

 

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL