PASISZEMMEL

Négy kérdés, egy téma - pasik és a pornó

Szerző:
Szabó Anna
A nők számára megfejthetetlen talány, hogy mi vonzót találnak a férfiak a szexfilmekben. A hímtársadalom néhány képviselőjének olyan kérdéseket tettünk fel, amelyek közelebb hozhatják a gyengébbik nemet a megfejtéshez.

 

Sokszor érintettük már, de „telibe” még egyszer sem beszéltünk róla. A férfi, akármilyen galád, mégiscsak ember, így aztán arra használja a szemét, hogy nézzen vele. A nőket az utcán, vagy éppen a tévében, sőt, manapság már inkább a neten. És mit néz ott pasiszemmel? Hát persze, hogy pornót! Mivel kedvenc Női Portálunk bal felső sarkában ebben a hónapban az szerepel, hogy „Szex és szerelem minden mennyiségben!”, ezért, férfiakról lévén szó, mi lecsaptunk előbbi virtuális megjelenési formájára. Mikor máskor, ha nem ilyenkor éltem volna a „több szem, többet lát” igazságával, így aztán kiválasztott barátaim mindegyikénél ugyanazokra a talányokra kerestem a választ. Ezért én most nem is szaporítanám tovább a szót, hanem átadnám a megnyilvánulás lehetőségét a nálam érdemesebbeknek. A cikk formája némileg rendhagyó lesz, de annyi mondanivalója volt az uraknak, hogy bőven elég volt azt összegyűjteni; minden egyéb kiegészítés csak a téma túlragozását jelentené. Következik tehát fehéren-feketén (bár színesben az igazi): a pasik és a pornó! Még egy beszúrást engedjetek meg nekem: egészen érdekes mód mindenki sokkal közlékenyebb volt, mint egy hete, amikor a gyerekvállalásról kellett nyilatkozni…

A nagy kanteszt 1. kérdése: miért nézünk pornót?

Domi: „Azzal kezdeném, ami egyik idősebb ismerősöm véleménye az aktuális témáról. Meglátása szerint nem pasi az, aki nem iszik sört, valamint nem néz focit és pornót. Az én szexuális felvilágosításom elmaradt, erről Heidi gondoskodott éjjel 11-kor az egyik német műholdas adón. Emlékszem, ott álltam a TV előtt, készen arra, hogy azonnal elkapcsoljak, ha benyitnak anyámék – ugyanis akkor még nem járt minden tévéhez távirányító. Talán a kellemes emlék hatására, de a pornó szeretete megmaradt, akárcsak a focié.”

Bence: „Eleinte én is azért néztem pornót, mert innen volt a legegyszerűbb megtanulni, hogy merre hány méter. Az iskolai felvilágosítás egy nagy nulla volt, a szülőkkel meg baromi kínos volt erről beszélgetni, szóval azt mondtam nekik, hogy már mindent tudok. Persze, így azt hittem, hogy az a valóság, amit a filmekben látok, de idővel megtalált a felismerés. Később pedig azért kutattam a szexfilmeket, mert nem volt csajom. És hát kellő empátiával az ember ott érezhette magát a jelenetekben. Hogy barátnő mellett miért nézek szexfilmeket? Nos, mindenkinek vannak olyan vágyálmai, amiknek a beteljesülésére a való életben nem sok esély mutatkozik…”

Attila: „A mai napig nézek pornót, méghozzá azon egyszerű oknál fogva, mert a jó filmekhez bitang dögös csajokat válogatnak össze, hatalmas dudákkal!”

A nagy kanteszt 2. kérdése: lehetnek-e inspirálóak ezek a filmek? Alkalmasak-e arra, hogy ötleteket, ihletet merítsünk belőlük?

Zalán: „Manapság én már nem annyira nézek ilyen jellegű filmeket, de amíg éltem ezzel a titkon bűnös szokással, addig kimondottan arra használtam, hogy különböző fortélyokat leshessek el belőlük. Ennek köszönhetően rendelkezem ma már különböző szexuális játékszerekkel is, amik biztosan nem haszontalanok – ezt több Hölgy is tudja bizonyítani!”

Attila: „Tény, hogy ezt-azt el lehet lesni az erotikus jelenetekből. Lehet, hogy magamtól sosem jutott volna eszembe, hogy valakit egy „bejárattal” hátrébb is elkapjak, ha nem látom meg évekkel ezelőtt az egyik igen népszerű színésznőt így lovagolni. Ezt egyértelműen a pornók verik belénk, de engem ez egyáltalán nem zavar.”

A nagy kanteszt 3. kérdése: életetek különböző női mennyire tolerálták, hogy a fickójuk magányos óráiban pucér nőket bámul a képernyőn?

Bence: „Igazság szerint, nekem nem volt még olyan csajom, aki tolerálta volna, hogy ilyen filmeket nézek. Jelenleg már úgy vagyok vele, hogy jobb, ha nem tud róla, így aztán szigorúan online megy nálam. Egyébként úgy gondolom, hogy az zavarja a nőket a pornóban, hogy más csajokra izgul fel a pasijuk. De hát könyörgöm, attól például, hogy ránézek egy kajára, még nem lakom jól vele!”

Attila: ”A legtöbb cicus szerintem azért nem bírja, ha pornót sasolsz mellettük, mert úgy gondolják, hogy jobban gerjedsz a filmbéli szőkeségekre. Ez az egész csak féltékenység, a nők mindig versengenek egymással – lásd: smink és ruha. Azzal pedig nem tudnak mit kezdeni, amikor egy bombázó mindent megtesz a képernyőn, és még oda is berakatja, ahova a mi kis párunknak eszébe se jutna…”

A nagy kanteszt 4. kérdése: a partnereitek mennyire voltak partnerek abban, hogy együtt nézzetek szexfilmeket?

Zalán: „Leányzóval együtt leülni/lefeküdni egy pornófilm elé igazán izgalmas elfoglaltság, ráadásul rögtön lehet is nála próbálkozni. Őszintén megvallva, amelyik nincs benne az ilyesmiben, attól émelyeg a gyomrom! Prűd csajok kíméljetek!”

Attila: „Több lánnyal is néztem már együtt ilyen filmeket, de a hardcore részeket nem igazán díjazták. Itt is megnyilvánul a két nem közti különbség: a nők inkább az érzelmi oldalról közelítik meg a témát, míg mi, kanok, szeretjük a lényegi részt megfogni. Azaz, igazán azt szeretjük, ha ők fogják meg!”

Domi: „Tapasztalataim alapján a nők 90%-a azt mondja, hogy nem néz pornót, és legtöbbjük számára tényleg nem vonzó az ilyesmi. Nekem egy csajom volt eddig, aki még hozott is magával filmet; na, ő belevaló kis hölgyemény volt. De akadt olyan is, aki végigröhögte az egészet. Összességében kijelenthető, hogy a pornónézés magányos sportág…”

Stáblista helyett

Domi barátom utolsó mondata tökéletes lezárása lenne a cikknek, ha nem szólalt volna meg Geri is: „Csak annyit mondanék, hogy pornó volt, van, lesz, és kell, mert eddig is kellett, és ez mindig így lesz, ameddig ember az ember!”. Így ez lett az igazán heroikus befejezés, amit én csak annyiban változtatnék meg, hogy az ember szót kicserélném férfira. Pasiszemmel tehát már tudjátok, hogy miként fest a pornó világa. De mi a helyzet női szemmel? Igazunk van, vagy sem? Hölgyeim, ne fogjátok vissza magatokat!

 


 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL