SZÉPSÉG

Az 5 legnagyobb hiba, amit a bőröd ellen elkövethetsz

Szerző:
Szabó Anna
Azt gondolod, hogy mindent megteszel azért, hogy bőröd szép és egészséges legyen, de az eredmény korántsem olyan, mint szeretnéd? Olvasd el írásunkat: hátha te is elköveted az 5 hiba egyikét! Mi megoldást is kínálunk a kijavításukra!
1. hiba: szappant használsz

Megoldás: használj lágy arclemosót. A szappan teljesen dehidratálja a bőrt. Ráadásul a vízen kívül a fontos zsírokat is kimossa a bőrből, márpedig ezekre nagy szükség van! Még az is jobb, ha soha nem mosol arcot, mint ha szappannal teszed!


2. hiba: nem akkor mosod meg az arcod, amikor kellene

Megoldás: ne várj a lefekvés idejéig ezzel. Ha hazaérsz, és tudod, hogy már nem mész el sehová, mosd meg az arcod, és krémezd is be alaposan. Így hamarabb megszabadítod a szennyeződésektől, a portól és a rossz levegőtől. Ráadásul sokan vannak, akik inkább reggel szánnak időt a bőrápolásra, holott az esti szertartás sokkal fontosabb!


3. hiba: nem használsz külön krémet a szemkörnyékre

Megoldás: legyen az szemránckrém, vagy szemkörnyékápoló, mindenképpen szükség van rá. A szemünk környéke az első, amin az öregedés jelei tapasztalhatóak. Ezeket a termékeket úgy fejlesztették ki, hogy sokkal több tápanyagot tartalmazzanak, mint a normál hidratálók. Keress olyat, ami a bőrtípusodnak megfelel, és használd minden reggel és este!


4. hiba: víz helyett szénsavas italokat iszol

Megoldás: Igyál vizet. A szénsavas üdítők elvonják a vizet a szervezetből. Az emberek többsége minden figyelmeztetés ellenére sem iszik elég vizet, pedig az öregedés elleni harcnak is ez a legjobb fegyvere. A víz ellenállóvá teszi a bőrt, és nem engedi összeesni.


5. hiba: nem használsz fényvédő krémet minden nap

Megoldás: az arckrémed legalább 15 faktorú fényvédőt tartalmazzon. A naptól sosem túl késő megvédeni a bőröd. Ez pedig nem csak az öregedés elleni küzdelemben fontos, de az egészséged szempontjából is.
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL