Ásér

A név jelentése: „boldogság”. Jákob nyolcadik fia. Az Ásér utódaiból álló törzs birtoka Palesztina észak-nyugati csücskében terült el. Az Ásér törzsbeliek önálló és lázadó jellemükről ismertek. A törzs jelképe a dús lombú fa.

Az „ízlelés” érzéke összeköttetésben áll az étkezéssel, tehát e jegy szülöttje a környező valóságot, némileg átalakítva, magáévá teszi, majd visszaadja környezetének. Ők a legnyitottabbak mindenféle és fajta, a külvilágból érkező információkat. Néhányuk azonban ezt célzatosan, ellentmondóan, vagy hamisan használja fel, míg mások érdekesen, a hivatás területén előrehaladva, az erkölcsi és társadalmi normáknak megfelelően.

Az Ásér-típus a vakmerőségig és a felelőtlenségig képes kockáztatni. Utál engedelmeskedni, saját maga viszont engedelmességet követel. Vonzerejének rendkívül nehéz ellenállni, tiszteletbeli parancsoló, és senki sem meri szemébe mondani az igazságot – még akkor is tisztelik az emberek, ha a végzetét akarják. Paradoxonnak hangzik, de meg tud hátrálni lényeges döntések elől, olyannyira, hogy végül késő lesz azt meghoznia. Minden olyan vállalkozást szeret, amely kockázattal jár, vonatkozik ez a párkeresésre is. Közvetlenül nem érdekli a pénz, de nagyon tud vagyont gyűjteni, tipikusan tevékeny ember. Valójában azonban ez a harcos, érzékeny, lelkes és mély motivációkra képes személy sok szerelmet elbír, de túlzottan szenvedélyes, így ritkán boldog a szerelemben. Sok olyan kalandja van, amely rosszul végződik. Ez a típus eseményekkel teli, szenvedélyes, túlfűtött életet kíván, és a kockázat szeretete örökké tovább hajszolja.

Vissza a táblázathoz>>>

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL