PASISZEMMEL

Pasik szextanácsai nőknek

Szerző:
Szabó Anna
Azt gondolod, hogy már mindent kipróbáltál a szexben. Lehet, hogy tévedsz? Megmutatjuk a férfiak 6 kedvenc pozitúráját, és azt, hogy miket lehet közben csinálni – ha a pasid még nem produkált ilyeneket, itt az ideje, hogy megmutasd neki ezt a cikket!

Kutyapóz lábemeléssel

Imádom, amikor kutyapózban szeretkezünk és felemelem a partnerem lábát. Nem csinálok vele semmi különöset, egyszerűen csak fogom és felemelve tartom.  Így még mélyebben belé tudok hatolni, és a heréim finoman a csiklójához ütődnek. Ilyenkor a szabad kezemmel simogatom a csiklóját, ami garantáltan megőrjíti!

Ha rám hallgattok, ezt mindenképpen kipróbáljátok. (Bence - 26 éves)



Misszionárius póz párnával

Előfordul, hogy a szokásosnál maradunk, viszont akkor is igyekszem egy kis érdekességet vinni az aktusba. A partnerem feneke alá néhány párnát helyezek, így sokkal könnyebb belé hatolni, ráadásul folyamatosan dörzsölöm a csiklóját is.

Ebben a pózban nagy esély van arra, hogy egyszerre éritek el az orgazmust, ezért ne hagyjátok ki! (Imi - 31 éves)



Kanálpóz

A kanálpóz azért jó, mert nagyon közel vagyunk egymáshoz, hátulról szorosan átölelem, és így nagyon romantikussá és gyengéddé válik a szex.

Ha kicsit izgalmasabbá akarjátok tenni ezt a pózt, akkor legközelebb helyezkedj úgy, hogy a pasid könnyen elérhesse a melleidet. Ez után kérd meg, hogy emelje fel a lábadat, és tartsa a levegőben, vagy – ha hajlékony vagy – rakja a feneke mögé. (Norbi - 28 éves)



Guggolás

Egyik legnagyobb élményem a guggolós szexhez kötődik. A következőképpen kell elképzelni: letérdelek, a sarkamra ülök, a partnerem pedig - nekem háttal - ráül a péniszemre, szinte gugguló pózt vesz fel. Ebben a pózben mozog le-fel.

Az sem baj, ha ehhez nem elég erősek a combizmaid, mert ha kicsit előredőlsz, és a kezedre támaszkodsz, ő is mozgathat téged, és rálát a nemi szervedre és a fenekedre – imádni fogja, nekem elhiheted! (András - 31 éves)




Álló ritmus

Ha már arra vállalkozom, hogy állva szeretkezem a partneremmel, akko csakis a tükör előtt tesszük, hogy lássuk magunkat közben.
 
De lehet ám ezt is fűszerezni. Hajolj le, amíg a felsőtested vízszintes nem lesz, és próbáld kinyújtani a lábaidat. Amikor a pasid ki-be mozog, lassan körözzön a csípőjével. Ha akarjátok, az ujjával simogathatja a végbélnyílásodat, vagy belerakhatja az egyik ujját. Meglátod, az extázisig repül - de szerintem te is. (Tibor - 34 éves)



69 + 1

A 69-es pózról mindenki egyből az orális szexre gondol. Jó, jó, természetesen az a lényege, de lehet egy kicsit kombinálni.

Legközelebb ne egymáson fekve csináljátok, hanem próbáljátok ki az oldalatokon fekve – így sokkal könnyebben tudtok mozgolódni közben. A pasid is könnyebben hozzád fér: dörzsölheti a csiklódat, és beléd hatolhat az ujjával. (Sándor - 25 éves)


 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL