FOGYÓKÚRA

A társaságkedvelő típus

Szerző:
Szabó Anna

 

Program a társaságkedvelő típus számára

Nem szeretsz egyedül lenni, akkor érzed igazán elemedben magad, ha emberek vesznek körül. Örömödet leled a fárasztó dolgokban is – biciklizés, aerobic, súlyzózás, mindez könnyen megy.

Táplálkozási tanácsok

A joghurt, a túró és az író megadja testednek a kellő energiát. A megfelelő anyagcseréhez azonban szükség van a gabonára, zabpehelyre, tésztára és friss salátára is. Kezdd a napot friss gyümölccsel (alma, körte, eper), ebédre pedig egyél salátát grillezett csirke- vagy pulykahússal.

Italtipp: keverj össze fél uborkát 170 ml íróval, majd adj hozzá 2 evőkanálnyi citromlevet és egy csipetnyi kaprot. Kalóriaszegény, jót tesz a bőrnek, ráadásul vízhajtó hatású.

Hosszú távú program

Biciklizés és aerobic – tested lendülete jön, és erősödik a hasizom. Az első héten a biciklizést kezd kétszer 30 perccel. A cél a kétszer 60 perc elérése a negyedik hétre. Aerobic: ha nincs kedved fitneszterembe menni, akkor vegyél dvd-t, amire otthon is tornázhatsz. Az első héten kezdj kétszer 20 perccel. A cél a kétszer 30 perc elérése a negyedik hétre. Időközben végezz néhány súlyzós gyakorlatot is. Feküdj a hátadra, és nyomd a magasba a súlyzókat 8-12 alkalommal.

Tornagyakorlatok

Napi két gyakorlattal kezdj, és csak a második héten csináld meg mind a hármat. Ideális lenne eleinte a 15-20 ismétlés, majd ennek a növelése. Figyelj oda, hogy az izmok megfeszülésekor fújd ki a levegőt!

{KEPGALERIA}

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL