SZÁMMISZTIKA

Mit hoz 2018 az I-Ging jóslata szerint?

Szerző:
Szabó Anna
Az ősrégi kínai bölcsességek könyve, az I-Ging, olyan jóslatokat tartalmaz, melyekből a 2018. év küszöbén is fontos dolgokat tudhatunk meg az emberi sorsról. A születési dátum alapján szinte gyerekjáték kiszámítani, hogy e távol-keleti orákulum szerint kinek-kinek mit hoz a jövő.

 

A Mennyei Birodalomban mindig is az volt a szokás, hogy a nagy eseményeket megelőzően az emberek a jósdában megtudakolták, mi vár rájuk. Életbe vágó döntések előtt pedig kikérték a bölcsek tanácsát: pálcákat dobáltak fel a levegőbe, majd a földön kirajzolódó alakzatból olvasták ki a jövőt. Ebből aztán nem sokára igen megbízható rendszer fejlődött ki, mely a kínaiaknál mind a mai napig éppen olyan közismert és nagyra becsült, mint az asztrológia. A jóslatok egy mondaton – az úgynevezett trigrammán – alapulnak, melyek változatait az I-Gingben sokféleképpen kombinálták egymással. Ezek a jelek egész Ázsiában szentnek számítanak. A legenda szerint az időszámítás kezdetekor egy mélyből felbukkanó sárkány hordozta valamennyit a hátán, így e jelképekben rejlik az Univerzum minden titka. Konficiusnak köszönhetjük az I-Ging lehetséges értelmezéseinek leírását, melyet az évszázadok folyamán még kiegészítettek, bővítetek, majd a bölcsességek nagy könyvében összegyűjtöttek.

Hogyan számold ki a sorsodat?

Az éves jóslatból azt tudhatjuk meg, mit tartogat a következő év, és mit tehetünk annak érdekében, hogy sikert érjünk el. E jóslatból kiderül, mikor leszünk a szerencse kegyeltjei, és életünk mely szakaszában kell óvatosabbnak, visszafogottabbnak lennünk. A ránk vonatkozó jóslat számát a születési dátum számjegyeinek összege határozza meg, ám születési éved helyett az évet a 18 számmal (2018 utolsó két számjegye) helyettesítjük.

Példa:

1985. július 12 = 18.7.12 = 1 + 8 +7 +1 + 2 = 19

 

Kattints arra számra, amit végeredményül kaptál, és tudd meg, mit hoz számodra 2018!

 

       

       

       

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL