HOROSZKÓP

Mit hoz számodra a Ló éve a kínai horoszkóp szerint?

Szerző:
Szabó Anna
A kínaiak egy több ezer esztendős kínai holdkalendárium alapján határozzák meg a csillagjegyeket, a holdévek szerint. Az emberi jellemet aszerint vizsgálják, hogy mely állatjegybe tartozik az illető. 2014 a Ló évében telik, mely bőséget és fejlődést hoz életünkbe. Ha kíváncsi vagy, hogyan alakul az éved a kínaiak szerint, most megtudhatod.

 

A Ló évére a Tűz felfokozott, erős jelenléte érvényes. Mivel az elemek körforgásában egyedül a Tűz képes arra, hogy az összes többi elemet átalakítsa, megváltoztassa, ez az év bizony a régóta halogatott döntések meghozatala és a felemelkedés jegyében telik. Elérkezett az ideje, hogy valami teljesen új történjen, ezért ha életed bármely területén változást szeretnél elérni, észre fogod venni, hogy a dolgok szinte maguktól kezdenek megoldódni, és az eddigieknél jóval nagyobb eredményeket leszel képes produkálni.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy személy szerint neked mit tartogat a 2014. esztendő, válaszd ki a kínai csillagjegyedet és kattints rá! Sorsod hamarosan kiderül.

 

  

  

  

  

 

 


Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL