Egyedi ékszer ajándékba

 

Panyi Zsuzsi 6 évvel ezelőtt, 2007 decemberében vásárolta meg a panyizsuzsi.hu domaint, és innen indul a panyizsuzsi márka története. Kényszerből lett online vállalkozó: legegyszerűbben a netre feltöltött képekkel tudta bemutatni legújabb ékszereit. Gyerekei még kicsik voltak, amikor belevágott az üvegékszer készítésbe és nem tudott viszonteladókat keresni, azonban hamar megtanult élni az internet nyújtotta lehetőségekkel, és a blogból weboldal lett, pár hónappal később pedig elkészült mellé a webshop is.

„A sikerem titka a folyamatos tanulás és a kemény munka. – meséli Panyi Zsuzsi. - Ez éltetem első vállalkozása. Sok mindent meg kellett tanulnom és erre mindig óriási hangsúlyt fektettem: online magazinokat olvastam, külföldi weboldalakat tanulmányoztam, elvégeztem a MÜTF online marketing szakát és több európai szakkonferencián vettem részt. Amit megtanultam, kipróbáltam, és ha bevált, alkalmaztam.”

Mára a panyizsuzsi.hu webhopban több mint 500 saját tervezésű és gyártású ékszer található. (fülbevalók, nyakláncok, gyűrűk, övcsatok, mandzsettagombok és minden ékszerre 10 év a garancia.) Alkotott már üveg tárgyat a Budapest Banknak, a Köztársasági Elnöki hivatalnak és Nico Roseberg Forma1-es autóversenyzőnek. Panyi Zsuzsi jelenleg két részmunkaidős alkalmazottal és számos alvállalkozóval dolgozik együtt. Munkatársai kiválasztásánál fontos szempont, hogy nők és lehetőleg édesanyák legyenek, azonban a cég már teljesen kinőtt a kezdeti „anyuka-vállalkozásból” és 6 év alatt professzionális mikrovállalkozássá vált.

A 6. születésnap nem csak azért fontos, mert az első 5 év után még mindig működik, és egyre dinamikusabban növekszik a cég. 2013-ban megújult a teljes kollekció, és most már az ékszerek fém részét is Panyi Zsuzsi tervezi, nem csak az üveget. A változás, az üzleti és a művészi kiteljesedés szükségessé tette az arculatváltást is. A mostani panyizsuzsi.hu-hoz már nem volt elég a kedves, játékos, csupa pink pöttyös logó. A születésnapon új logot és egy új arculat kapott a márka. A karakteres pink pöttyöt megtartva a logó többi színe szürkére változott. Könnyedebb és letisztultabb, egy szóval professzionálisabb lett. Ez az új arculat tökéletesen szimbolizálja mindazt, ami a panyizsuzsi most!

A legújabb kollekciók a panyizsuzsi webshopban: A Fragil sorozat darabjai filigrán, visszafogott, ám nagyon nőies ékszerek. Nem hivalkodnak, hétköznapokon és alkalmakkor is remek kiegészítők. A legkedveltebb színek (piros, sárga, világoskék, narancs, lila) mellett trendi divatszínekben (smaragd, burgundi, mustár) is kaphatóak. A Kapszula lekerekített végű világ: egzakt zárt forma. Zsuzsi ezekbe a kapszulákba zárta kedvenc színpárjait. A Twiggy kollekció pedig bátor, karakteres és öntörvényű, akárcsak Twiggy, a női ikon, aki az ékszereket ihlette.

 

 

 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL