2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom
DXN termékek Az örök szerelem lakatja
Női Portál
2018. január 24. - Timón
RSS hírcsatornák Pinterest Tweet
Megosztom

Árnyemberek - tényleg csak árnyékok?

Sz.Á.

Egyre inkább az érdeklődés középpontjába kerül az árnyékember jelenség. Vajon mik, vagy kik ők? Szellemek? Interdimenzionális lények? Időutazók? Vagy valami más van a jelenség mögött?

 

Veled is megesett már, hogy kényelmesen elhelyezkedtél kedvenc karosszékedben, olvastál a félhomályban egy kislámpa fényében, amikor is hirtelen felkaptad a fejedet, mert elsuhant előtted valami a szobában? "Mi volt ez?" – tetted fel magadnak a kérdést. Sötét árnyszerű dolognak tűnt, de igazából nem is volt ott semmi. Visszatértél az olvasáshoz, aztán egy pillanat után újra feltűnt. Megint felnéztél a könyvből, és láttad az elsuhanó, egyértelműen ember alakú árnyékot, mely gyorsan a fal felé vette az irányát… majd eltűnt. Mi volt ez? Valami természetes árnyék? Az élénk fantáziád? Egy szellem? Vagy valami, ami úgy tűnik, egyre inkább terjedő jelenség, és amit árnyékembernek, vagy árnyéklénynek hívunk? Lehetséges, hogy ez egy régi jelenség, új névvel, amiről egyre nyíltabban beszélnek, részben az internetnek köszönhetően. Vagy esetleg egy olyasmi, ami valamilyen oknál fogva nagyobb frekvenciával és intenzitással jelenik meg manapság.


Akik már megtapasztalták és tanulmányozták az árnyember jelenséget, azt mondják, hogy ezek az entitások majdnem mindig a szem sarkából látszódnak és csak nagyon rövid ideig. De egyre több ember kezdi el látni őket szemből, és egyre több ideig. Néhány szemtanú elmondta, hogy néha az árnyéklények szeme is látszik, mely általában vörös. A rejtélyes látványosság a paranormális fórumokon, üzenő falakon, weboldalakon és chat szobákban széles körű figyelmet érdemelt ki. Mik, vagy kik az árnyemberek és honnan jönnek? Ha hiszed, ha nem, rengeteg teória született ebben a témakörben.


1. A képzelet szüleményei


A válasz, amit a tudománytól és a szkeptikusoktól kapunk – és általában azoktól az emberektől, akik soha nem tapasztaltak árnyember-jelenséget. Ez nem több mint az élénk emberi fantázia szüleményei. Az elménk játszik velünk… szemünk egy másodperc töredéke alatt lát olyan dolgokat, amik nincsenek is ott – illúzió… igazi árnyékokat látunk az autók fényszórójának köszönhetően elsuhanni, vagy hasonló magyarázatok… Kétségtelenül, ezek a magyarázatok talán néhány esetet megmagyaráznak, ha nem is a legtöbbet. Az emberi szemet és elmét könnyen be lehet csapni. De minden esetben ez lenne a magyarázat?


2. Kísértetek, szellemek


Mielőtt még ezeket a lényeket kísérteteknek nevezzük, először is definiálni kellene, hogy mi az a kísértet. Bármely leírás szerint úgy néz ki, hogy az árnyékemberek különböznek a kísértetektől. Míg a kísérteteknek majdnem midig fehér, ködös, páraszerű megjelenésük van, vagy határozottan emberi formájuk, (gyakran még a ruházatuk is látható), az árnyékemberek sokkal sötétebbek és árnyékszerűek. Általában, bár az árnyemberek gyakran emberi kontúrral vagy formával rendelkezek, de mivel sötétek, a részleteket nem lehet látni. Ez kontrasztban áll sok kísértetlátomással, ahol a szemtanúk le tudják írni a szellem arcvonásait, öltözködését, és más részleteket is. Az egyetlen részlet, amit néhány árnylénynél megfigyeltek: az izzó piros szemek.

3. Démonok vagy más spirituális entitások


A sötét megjelenést és az ellenséges érzéseket gyakran társítják ezekkel a teremtményekkel, és ennél fogva néhány kutató arra gondolatra jutott, hogy ezeknek a lényeknek démoni természetük van. Amennyiben ők démonok, vajon mi célból vagy indíttatásból jelennek meg ilyen formában? Csupán ijesztgetnek?


4. Asztráltestek


Egy érdekes ötlet azt sugallja, hogy az árnyemberek, olyan emberek árnyékai, vagy esszenciái, akiknek éppen testen kívüli élményük van. Valójában akkor is testen kívül utazunk, amikor alszunk. Talán ez az elmélet megmagyarázza, hogy ezeknek az alkonyati utazóknak a röpke asztráltestét látjuk.


5. Időutazók


A mi saját jövőnkből jövő emberek, egy másik elmélet szerint a múltba utaznak, vagyis a mi jelenünkbe. Azonban bármennyire képesek végrehajtani ezt a hihetetlen mutatványt, talán ebben az állapotban számunkra csupán átsuhanó árnyékoknak tűnnek, amint megfigyelik a mi idővonalunkon játszódó eseményeket.

6. Interdimenzionális lények


Még a tudomány is meg van győződve arról, hogy léteznek más dimenziók, nem csak ez a három, amiben élünk. És ha ezek a más dimenziók léteznek, kik vagy mik lakják? Pár elméleti szakember azt mondja, hogy ezek a dimenziók párhuzamosan és nagyon közel a mi dimenziónkhoz léteznek, bár számunkra láthatatlanul. És ha vannak lakói ezeknek a más dimenzióknak, lehetséges, hogy találtak egy módot arra, hogy behatoljanak a mi dimenziónkba és legalább részben láthatóvá válnak? Ha ez így van, akkor árnyék képében jelennek meg.

A médiumok és más hatodik érzékkel megáldott emberek már régóta tudják, hogy más létezési szinteken lévő lényeknek más a rezgése. A tudomány kezd rálátni a valóságra, kvantumszinten ugyanígy, a legkisebb részecskék rezgésként léteznek. Egyes elméletek szerint talán a mi létünk rezgései kezdenek összefonódni azoknak a más dimenzióknak a rezgéseivel, mely magyarázat lehet arra, hogy miért szaporodtak meg az ilyen jelenségek, mint a kísértetjárás, árnyemberek és az esetleges földönkívüliek.


7. Földönkívüliek

A földönkívüli és az elrablásos jelenségek olyan bizarrak, hogy nem lenne meglepő, ha a földönkívülieket gyanúsítanánk azzal, hogy ők az árnyemberek! Az elraboltak több esetben elmondták, hogy a szürke idegenek látszólag képesek voltak áthatolni a falakon, és megjelenni, majd eltűnni hirtelen a többi másvilági teremtmény között. Talán az árnyék az álcájuk. Jó móka, ha azt feltételezzük, hogy a fenti jelenségek átfedik egymást. Az idegenek és a kísértetek akár interdimenzionális lények is lehetnek, vagy az idegenek időutazók, és talán pár ismert démon a felelős ezek miatt a zavaró jelenségek miatt.

Nincs arra lehetőség, hogy bizonyítsuk, vagy tagadjuk ezeket az állításokat a jelenségről, mely olyan misztikus, olyan gyorsan és mindenféle figyelmeztetés nélkül történik. A tudomány virtuálisan lehetetlennek tartja, hogy módszeresen katalogizálja vagy tanulmányozza az ilyen jelenségeket. Jelenleg azt tudjuk csak tenni, hogy dokumentáljuk a személyes tapasztalatokat és megpróbáljuk mi magunk összerakni, hogy mi lehet az árnyékember jelenség. Talán egy régi rejtély, amire rá fogunk jönni. Talán kaput nyitnak más létezési szintekre… vagy talán tényleg csak árnyékok.

 

SzavazzSzavazzSzavazzSzavazzSzavazz

loading...

Személyre szabott horoszkóp ingyen!

Add meg a születésed időpontját!

Év: Hó: Nap:

óra perc mp

vagy napszakot:

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Top 3 olvasnivaló

6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

6 jel, hogy tetszel a pasinak - Így állapíthatod meg a testbeszédéből

Még csak néhányszor találkoztatok, esetleg először? Nem vagy biztos a szándékában? Figyelj rá kicsit jobban, hiszen minden egyes mozzanata beszél! Fontos gesztusok, amik elárulják, hogy mit gondol rólad, így ő sem tud mellébeszélni – lássuk, mik is ezek!

Tovább »
Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Mit rontottál el a tavalyi évben? - Tanulj belőlük a Nap Angyalának segítségével!

Vajon mit ronthattál el a tavalyi évben, ami miatt nem úgy sikerültek a dolgok, mint szeretted volna? Amiért esetleg nem érted el a vágyadat, nem jött össze, amit szerettél volna, nem volt elég sikeres a kapcsolatod? A tavalyi év uralkodó bolygója a Nap volt, amit pedig Mihály arkangyal ural, így ő maga fogja elárulni, hogy miben hibázhattál a múlt évben, hogy tanulhass belőlük és idén már akár egy tökéletes évet zárhass!

Tovább »
Napi Tarot - Szerda

Napi Tarot - Szerda

Talán mély spirituális beavatás vagy eggyé válás következik be. Ébredj rá, hogy minden emberben megvan a női/férfi elemek egyensúlya, és most eljött az idő a számodra, hogy ezeket a belső elemeket egyensúlyba hozd.

Tovább »

Kalkulátor

Hajszépítő trükkök

Van, amikor semmit nem tudsz kezdeni a hajaddal: fénytelen, rálapul a fejedre, vagy egyszerűen össze-vissza áll. A lényeg, hogy ilyenkor se veszítsd el a fejedet, az alábbi trükkökkel villámgyorsan megzabolázhatod tincseidet.

Még több kalkulátor »

Szakértők

Rosta Szilvia

Ingatlan értékbecslő

Kérdezz! »
Összes szakértő »
Rosta Szilvia

Társkereső

Társkereső
Horváth Mária Eva Erika Éva Mária 
Társkereső
Antal Attila Preky69 Gyula Attila 

Még több társkereső »

Női Portál oldaltérkép