FÉSZEK

Téli esték, közös pillanatok

Szerző:
Szabó Anna
A téli időszak beköszöntével egyre kevésbé járják át otthonunkat a természet illatai, egyre kevesebb impulzus ér minket, ám egy illatgyertya segítségével ilyenkor is könnyedén varázsolhatunk kellemes hangulatot.

 

Az Air Wick® illatgyertya-család legújabb tagjának, a Pearl Infusions illatgyertyáknak köszönhetőn nem kell lemondanunk az illatos téli otthonról, hiszen négy elragadó illatkombinációval örvendeztet meg minket a hideg évszakban, mint például a Bíbor Fagyos Szeder.

Az Air Wick® Pearl Infusions illatgyertya igazán különleges, mivel a gyertya belsejében található illóolajgyöngyöket átlátszó zselé öleli körül, így biztosítva a tökéletes illatintenzitást és az igazán hosszan tartó illatot. Mikor a gyertyát meggyújtjuk, a gyöngyök fényesen felragyognak, így szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak az első perctől kezdve egészen az utolsóig.

A tél és az ünnepek közeledte egyben azt is jelenti, hogy sok csodás közös pillanatot töltünk el barátainkkal és szeretteinkkel.

Az Air Wick® ezekre a pillanatokra gondolt, mikor megalkotta a sokak által kedvelt színjátszó illatgyertyák legújabb generációját, a Shared Moments Színjátszó illatgyertyát, melynek mintázata két életképet tár elénk, a meghitt karácsonyi készülődést és a téli időszakban oly kedvelt korcsolyázást. Ezek az események mindannyiunk életében fontos szerepet játszanak, ezért igyekszünk őket a lehető legtökéletesebbé tenni.

Ebben segít az Air Wick® Shared Moments Színjátszó illatgyertya, mely exkluzív téli illataival, a Borostyán Mandarin Ragyogással és a Rubinvörös Alma illatával, valamint káprázatos fényeivel és melegséget sugárzó téli jelenetképeivel igazán hangulatossá és különlegessé varázsolja a számunkra oly fontos ünnepi pillanatokat.

 

Air Wick® Colours of Nature Pearl Infusions illatgyertya illatai:
Bíbor Fagyos Szeder
Rubinvörös Alma
Selymes Vanília Virág
Aranyló Téli Liget
Ajánlott fogyasztói ár: 1,699 Ft*

 

 

 

Air Wick® Colour of Nature Shared Moments Színjátszó illatgyertya illatai:
Borostyán Mandarin Ragyogás
Rubinvörös Alma
Ajánlott fogyasztói ár: 1,699 Ft*

 


 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL