REJTÉLY-MISZTIKA

Sellőt találtak Grönland partjainál, a tenger mélyén

Szerző:
Szabó Anna
Már eddig is sok kérdés merült fel a sellők létezésével kapcsolatban. Mindig is izgatta az emberiség fantáziáját, mivel azok az ember egyfajta idealizált verziói. Valódiak a sellők? Valóban léteznek?

 

A legutóbbi bizonyíték arra, hogy a valóságban is léteznek a sellők, összemosta a vonalat a való világ és a legendák között. A Sellők c. adásban az Animal Planet lélegzetelállító víz alatti mutáns lényeket bemutató felvételeket közölt, melyek a tenger mélyén élnek. Szokatlan dokumentumok kerültek napvilágra, tudósok estek gondolkodóba, és vég nélküli vitákat eredményezett a prominens személyiségek között világszerte.


Bizarr, ugyanakkor félelmetes


Dr. Paul Robertson biológus a tenger mélyének filmezése közben bizarr lényeket fedezett fel a grönlandi tengerben 2013. március 6-án. Amíg egy régi tengeralattjárót filmezett a víz alatt, a kameralencsében hirtelen megjelent egy furcsa lény humanoid formában, és rátenyerelt az ablakra. A videón tisztán látszik, hogy maga a kutató is összerezzent a titokzatos lény láttán. Lába helyett halfarka volt, és az ujjai között úszóhártya feszült, mint a kétéltűeknek. A dán kormány szigorításai miatt, tudniillik hogy megtiltották nekik az információ felfedését, egy ideig nem tárták nagyközönség elé a felvételt. Nem sokkal ez után megengedték nekik a tények felfedését.


Dr. Robertson hajthatatlanul állítja, hogy ez egy igazi sellő volt, és ez az első erős bizonyíték a létezésére. „ A nagyszerű rejtély megmarad nekünk, hogy ezek az emberszerű teremtmények hogyan élnek meg az óceán hideg vizében, és hogyan töltik mindennapjaikat. Mert a hőmérséklet ott nagyon alacsony, és az átlagember nem biztos, hogy túlélné azokat a szélsőséges viszonyokat.” – mondja.

 

 


Feltételezzük, hogy a sellők kis halakat esznek, vagy tengeri emlősöket fognak. Az Animal Planet misztikusan utal rá, hogy a Sellők c. dokumentumfilm esetében ne támaszkodjunk teljesen a biológiára, sőt, olyan, mintha kicsit tudományos-fantasztikus lenne, mely a nézők képzeletét táplálja. A bolgár kutatók azt mondták, igenis lehetséges, hogy Robertson lefilmezett víz alatti humanoid lényeket. Bozdihar Dimitrof professzor is talált már sellő csontvázat - ki tudja, milyen rejtélyek lehetnek az óceán mélyén.

 

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL