Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Jóga

 

Fordulj a jógához, hogy megkapd azokat a világos válaszokat és az útmutatást, amit keresel. Azért húztad ezt a lapot, mert ez a nyugodt tevékenység növeli a magabiztosságodat és az intuíciódat, és ez a két tényező segít az életcéloddal kapcsolatban. Arra bátorítanak, hogy iratkozz be egy jógatanfolyamra, és járj gyakran jógázni, mivel a személyes foglalkozások motivációt, útmutatást és társaságot nyújtanak neked.

Néhány ember számára ez a lap azt jelzi, hogy a tényleges életcélja egy olyan karrier, amely magában foglalja a jógát, Például talán arra vezetnek, hogy egy meghatározott csoport számára, például gyermekeknek, várandós nőknek vagy időseknek taníts jógát. Esetleg az az életcélod, hogy nyiss egy jógastúdiót, vagy jógázáshoz való ruhákat tervezz.

Tekintet nélkül arra, hogy a jóga központi vagy mellékes szerepet játszi-e a célodban, az angyalok egyértelműen arra vezetnek, hogy gyakorold ezt az életigenlő testmozgást és a nyújtógyakorlatokat. Kérd az angyalaidat, hogy irányítsanak egy olyan tanítóhoz, aki leginkább erősíti és támogatja a gyakorlásodat. Az angyalok jeleket és intuitív érzéseket adnak majd, hogy az életcélod felé irányítsanak téged.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL