Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon

Gyógyító

 

Ez a lap megerősíti, amit mindig is tudtál: gyógyító vagy. Noha minden ember rendelkezik ezzel az adománnyal, néhányan - hozzád hasonlóan - kifinomították és kicsiszolták képességeiket. A minden érző lényben benne élő isteni szeretet és fény irányítható és felerősíthető, hogy mások javát szolgálja, és te a gyógyító munkának szentelt sok-sok élet során megtanultad, hogyan kell ezt csinálni.

Jelenlegi életed nagy részében is ezt a munkát végzed, és a többi ember természetes módon vonzódik hozzád, hogy segítséget kapjon. Ezért nyugodtan megbízhatsz gyógyító képességeidben, érzéseidben és intuíciódban. Ha az érdeklődésednek megfelelő órákat veszel, azzal szintén magabiztosabb gyógyítónak érezheted magad, még akkor is, ha az órákon a különböző témák eklektikusan keverednek.

Gyógyítóként rendkívül jól kell gondoskodnod magadról érzelmileg és fizikailag, hogy kiálld a mások gondozásával járó intenzív energetikai igénybevételt. Kövesd intuíciódat az étrenddel, a testmozgással és az életstílusoddal kapcsolatban; és húzd meg az egészséges határokat másokkal szemben. Tartsd észben, hogy a legnagyobb gyógyítók tudják, mikor pihenjenek, és hogyan hozzák egyensúlyba az adott és kapott dolgokat. Ha te magad egészséges életmódot követsz, ösztönző szerepmodellé válsz, és biztosítod hosszú pályafutásodat a gyógyító szakmán belül.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL