Építő

 


A lelked alkotásra vágyik, mert az építkezés a célja. Ezt a kártyát azért húztad, hogy bátorítást adjon új módszerek felfedezésére, amelyekkel építő lehetsz. Például sikeres üzletet építhetsz a semmiből indulva. Vagy első útmutatásod arra vezethet, hogy izmokat építsd, amint többet foglalkozol a fizikai egészséggel. Lelked jutalma az a teljesítménnyel kapcsolatos elégedettségérzés, amelyet valaminek a megépítéséből nyersz.

Szereted az új feladatokat, amelyekbe lelkesen belevetheted magad, különösen, ha a terveket kreativitással tudod egyesíteni. Ha a szó szoros értelmében nem veszel részt egy szerkezet összeállításában, még akkor is élvezheted az autók, számítógépek, szerkezetek, repülőgépek vagy más berendezések "megépítését". Jól értesz az új vállalkozások beindításához is, és egészséges egyensúly él benned a vezetői képességek és a csapatmunkára való hajlandóság között.

A szerkezetek és az építőművészet iránti érdeklődésed miatt jó érzékkel fel tudod mérni, hogyan kell megépíteni dolgokat. Természetese kíváncsiság él benned, és szeretnéd megérteni minden dolog működési elvét és a háttérben lévő mérnöki munka műhelytitkait. Számodra egy szép épület az emberiség kreatív képességeinek bizonyítéka.

Vissza a kártyalapokhoz>>>


 

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL