EZOTÉRIA

A Mágikus Unikornisok jóslata - Fedd fel, mit üzennek neked!

Szerző:
Szabó Anna
A varázserejű egyszarvúak jóskártyái üzeneteket tolmácsolnak feléd. Minden egyes lap pozitív mondandót tartalmaz, amelyben megbízhatsz. Az egyszarvúak ugyanis segítségedre lesznek, hogy boldognak és biztonságban érezd magad, hogy szeretet vegyen körül. Emellett azon munkálkodnak, hogy valóra váljanak álmaid. Húzz egy lapot, és nézd meg, mit üzennek neked!

 

Sokan azt hiszik, hogy az egyszarvúak valóságos lények. Te hogy vagy ezzel? Mások úgy vélik, egykoron úgy éltek a Földön, akár a lovak. Mivel azonban vadásztak rájuk varázserejű szarvuk miatt, úgy döntöttek, láthatatlanokká válnak azok számára, akik bánthatják őket. mára már csak azok érzékelik őket, akik hisznek a létezésükben – no meg a gyerekek.

Kattints egy kártyalapra, és olvasd el, mit üzennek neked a mágikus egyszarvúak!

 

  

  

  

  

 

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

Mágikus Unikornisok Jóskártya
(Édesvíz Kiadó)

A Mágikus unikornisok jóskártyacsomag tanácsokkal lát el jelenlegi életviteleddel, jövőddel és spirituális utaddal kapcsolatosan. Az unikornisok rendelkeznek a legtisztább energiával az elementálok birodalmában, ez a tisztaság az oka többek között annak is, hogy miért szeretik őket ennyire a gyermekek, és miért bíznak meg bennük. Doreen Virtue legújabb kártyacsomagjának egyes üzeneteit és képeit kristály- és indigógyermekek sugallták, ebben is rejlik ennek a jóskártyának a különleges ereje. Minden egyes lapon egy egyszarvút ábrázoló szépséges festmény és életigenlő üzenet található. A 44 kártyalap közül többnek üzenetét és szépséges képeit kristály- és indigógyermekek sugallták, ez magyarázza különleges erejüket!

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL